Oyuncu Ve Yazar Ceyda Düvenci Söyleside Bulundu

Oyuncu Ve Yazar Ceyda Düvenci Söyleside Bulundu

Bilecik Belediyesi tarafindan Anneler Günü etkinlikleri kapsaminda agirlanan oyuncu ve yazar Ceyda Düvenci Bileciklilerle bulustu.

Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen programda Düvenci, vatandaslarla söyleside bulustu ardindan katilimcilarin sorularina cevap verdi. Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi ve baskan yardimlari da söylesiye katilarak vatandaslarla bir araya geldi.

Anneler Günü Bilecik’te en güzel sekilde degerlendirdiklerini belirten Baskan Subasi, "Bugün aramiza çok degerli bir konugu agirladik. Bizlere verdigi bilgiler için kendisine çok tesekkür ediyorum. Tüm annelerin, anneler gününü tekrar kutluyorum" ifadelerini kullandi.

Söylesi, Belediye Baskani Melek Mizrak Subasi’nin konusmaci Düvenci’ye çiçek vermesiyle sona erdi. Baskan Subasi konusmaci Düvenci’ye ayrica Bilecik Belediyesi Görevlisi Çagatay Okatan’in yazdigi, Doç. Dr. Selma Göktürk Çetinkaya’nin editörlügünü yaptigi ‘Mektepten Meclise Atatürk ve Yol Arkadaslari’ isimli kitabi hediye etti.

Anneler Günü dolayisiyla gerçeklestirilen söylesi öncesinde Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi egitmenleri tarafindan piyano ve yan flüt resitali katilimcilarin begenisine sunuldu.

Belediye baskan yardimcilari, konser sonunda gitar ve yan flüt egitmenlerine çiçek verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile