Oyunla Spor Bir Baska Güzel

Oyunla Spor Bir Baska Güzel

Sehitkamil Belediyesinin, ögrencilere spor aliskanligini kazandirmak amaciyla yürüttügü projeler, binlerce ögrenciyi sportif etkinliklerle bulusturuyor. Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, okullarda dönem boyunca akademik, sosyal ve sportif alanda basari elde eden ögrencilere çesitli hediyeler takdim etmeyi sürdürüyor.

Sehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Il Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle küçük yaslardan itibaren ögrencilere düzenli fiziksel aktivite aliskanligi kazandirmak amaciyla okullarda ve spor merkezlerinde yürütülen Önce Ögren Sonra Eglen ve Sehitkamil’de Spor Günleri Projeleri, mahallelerde spor kültürünün yayginlasmasina büyük katki sagliyor.

Ögrencilerin çok yönlü gelisimine büyük destek veren Sehitkamil Belediyesi, egitim-ögretim yili içerisinde akademik, sosyal ve sportif alanda basari elde eden ögrencilere iyi uygulama örneklerini tesvik etmek amaciyla çesitli armaganlar veriyor. Nezihe Osman Atay Ortaokulu’nda anaokulu, ilkokul ve ortaokullu ögrencilerle bir araya gelen Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, oyun ve etkinliklerin ardindan basarili ögrencilere spor malzemeleri seti ve bisiklet armagan etti.

Saglikli nesillerin yetismesinde önemli bir egitim araci

Nezihe Osman Atay Ortaokulu’nda gerçeklestirilen Önce Ögren Sonra Eglen etkinliginde ögrencilere eslik eden ve bol bol hatira fotografi çektiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, etkinlik esnasinda yaptigi konusmada spor faaliyetlerinin saglikli nesillerin yetismesinde önemli bir egitim araci oldugunu söyledi.

Fadiloglu, “Spor faaliyetleri saglikli nesillerin yetismesinde önemli bir egitim araci. Günümüzde sportif faaliyetler, sosyal ve kültürel yasamin degismez bir parçasi haline geldi. Hareketli yasamin genel toplum sagligi üzerinde ne kadar etkili oldugunu artik hepimiz biliyoruz. Bu yüzden sporun toplum genelinde yayginlastirilmasini, bir görev olarak biliyoruz. Yürüttügümüz projelerle mahallelerimize spor kültürünü yayginlastirmak istiyoruz. Milli egitim camiamizla is birligi içerisinde çok daha fazla çocugumuzu ve gencimizi oyun ve sporla bulusturmak için çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Bu noktada büyük özveri gösteren degerli ögretmenlerimize ve kiymetli velilerimize yürekten tesekkür ediyorum. Okullarimizda ve spor merkezlerimizde ögrencilerimizin severek spor yapabilecekleri ortamlar saglamaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile