'Oyunlarla Ingilizce Ögreniyorum Programi'nin Katilim Sertifikalari Dagitildi

'Oyunlarla Ingilizce Ögreniyorum Programi'nin Katilim Sertifikalari Dagitildi

Anadolu Üniversitesi Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi ile Eskisehir Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü arasinda yapilan is birligi çerçevesinde düzenlenen ‘Oyunlarla Ingilizce Ögreniyorum Programi’nin katilim sertifikalari dagitildi.

Anadolu Üniversitesi’nde 2021-2022 Güz ve Bahar Egitim Ögretim dönemlerinde Çocuk Üniversitesi tarafindan düzenlenen ‘Oyunlarla Ingilizce Ögreniyorum Programi’nin katilim sertifikalari, Eskisehir Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne Bagli Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlügü’nde yapilan törenle gerçeklestirildi.

Sertifika törenine Kurulus Müdürü Ayla Aydeniz, Müdür Yardimcisi Muhammed Sagir, Hasan Hüseyin Taytak, Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahadir Yanik, Program Koordinatörü Ögr. Gör. Dr. Nil Göksel ve çok sayida ögrenci ile ögretmen katildi.

“Eskisehir Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü ile is birligimizi diger alanlarda da gelistirmeyi hedefliyoruz”

Anadolu Üniversitesi Çocuk Egitimi Uygulama ve Arastirma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yanik, “Video konferans araciligiyla yürütülen bu program sayesinde, çocuklarimizin yaslarinin getirdigi sonsuz merak duygusunu yabanci dil becerilerini gelistirmek adina harekete geçirdik. Farkli Web 2.0 araçlari kullanarak A1 ve A2 seviyesinde sunulan ders içeriklerinin aktarilmasindaki degerli desteklerinden dolayi basta Ögr. Gör. Dr. Nil Göksel’e ve tüm emegi geçenlere ayri ayri tesekkür ederim. Ilerleyen dönemlerde de benzeri is birliklerini yapmayi ve gelistirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Ögrencilerin ilgisini çekecek ders içerikli oyunlar hazirladik”

Düzenlenen programin yürütücülügünü yapan Ögr. Gör. Dr. Göksel ise, “Bu programla haftada iki gün olmak üzere, toplam 108 ögrenci ile 12 hafta boyunca bir araya geldik. A1 ve A2 seviyesinde sundugumuz ders içeriklerinin aktarilmasi sürecinde Kahoot, Quizizz, Wordwall ve Voscreen gibi oyunlastirma tabanli çevrim içi degerlendirme araçlarini kullandik. Ögrencilerin ilgisini çekecek ders içerikli oyunlar hazirladik. Böylece ögrencilerimizin Ingilizce dil becerilerini gelistirmelerine ve eksiklerini tamamlamalarina yardimci olduk” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile