Öz Taşıma-İş Adalet Nöbeti'nde

Öz Taşıma-İş Adalet Nöbeti'nde

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı; “Bu eli kanlı katiller, ihanetlerini gizlemeye çalışıyorlar” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu, kendisine bağlı bulunan sendikalarıyla Sincan Cezaevi Kampüsü’nde Adalet Nöbeti tutmaya devam ediyor. HAK-İŞ’e bağlı Öz Taşıma-İş SendikasıAdalet Nöbeti’ni sürdürerek, cezaevinin önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasını okuyan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Kayabaşı, “HAK-İŞ olarak, 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kalkışan eli kanlı katilleri, teröristleri, hainleri protesto etmek, yargılama sürecini takip etmek, şehit yakınlarımızla ve gazilerimizle beraber olmak için toplanmış bulunuyoruz. Bundan öncesinde yine burada Akıncı üssü davasının ikinci haftasında HAK-İŞ Konfederasyonumuzun liderliğinde adalet nöbeti tutmaya başladık. Bu davalara dikkat çekmek, hainlere karşı milletimizi bir daha uyarmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

15 Temmuz gecesi milletin silahıyla kendi milletinin üzerine bomba yağdıran, onları emir-komuta eden katillerin Sincan Cezaevinde adaletin önünde hesap verdiklerini ifade eden Kayabaşı, “Bizler bu yargılamanın bir an evvel sonuçlandırılması ve bu hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etmek için buradayız. İhanetleri ve alçak emelleri açıkça ortada olmasına rağmen bu eli kanlı katiller, ihanetlerini gizlemeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Kayabaşı ayrıca, “Yargılamaların bir an evvel sonuçlanmasını, hain darbecilerin hak ettikleri cezayı almalarını bir kez daha buradan yüksek ve gür bir sesle talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile