Özacar, 'Düşman Kardeşler' Dizisinin Oyuncularını Ziyaret Etti

Özacar, 'Düşman Kardeşler' Dizisinin Oyuncularını Ziyaret Etti

Bir televizyon kanalında yayınlanan ve çekimleri Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yapılan “Düşman Kardeşler” dizisinin setini ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar, dizinin iki hafta sonra final bölümüyle ekrana veda etmesinden üzüntü duyduğunu söyledi.

Dizinin final bölümünün çekildiği ‘Nuri Erer Çamlığı’nda set alanını eşi Birhan Özacar ile birlikte ziyaret eden Başkan Özacar, Yapım Koordinatörü Barbaros Canlı ve Yönetmen Semra Dündar’dan dizi ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Sette oyuncularla tek tek görüşen Başkan Özacar, “Düşman Kardeşler” dizisinin başta Trakya olmak üzere yurdun dört bir yanında kendisine has bir izleyici kitlesi yakalama başarısı gösterdiğine dikkat çekerek, “Çekimler için Gelibolu’muzu tercih etmeniz bizler için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Sizlere ilçemizin tanıtımına sağladığınız katkı nedeniyle ne kadar teşekkür etsek az. Umuyoruz bu başarılı proje devam eder ve sizleri tekrar aramızda görmek isteriz” dedi.

Duygusal anların yaşandığı sette dizi ekibi, cana yakın tavılar sergileyen ve misafirperverliğini gösteren Gelibolu’yu unutmalarının mümkün olmadığını belirterek, kendilerine gösterilen destek ve ilgiye teşekkür ettiklerini ifade ettiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile