Özbekistan Emniyet Genel Müdürlügü Çalisanlari, Trafik Egitim Parkini Ziyaret Etti

Özbekistan Emniyet Genel Müdürlügü Çalisanlari, Trafik Egitim Parkini Ziyaret Etti

Özbekistan Emniyet Genel Müdürlügü çalisanlari Mamak Belediyesi tarafindan hizmete sunulan Trafik Egitim Parki’ni ziyaret etti.

Özbekistan Emniyet Genel Müdürlügü çalisanlari, çocuklarda trafik kültürü ve bilincini asilamak amaciyla Mamak Belediyesi tarafindan hizmete sunulan Trafik Egitim Parki’ni, ziyaret etti. Özbekistan Emniyet Genel Müdürlügü Polis Teskilati, Özbekistan Içisleri Bakanligi Polis Akademisi Ögretim Görevlileri ve Özbekistan Emniyet Müdürlügü Müdürlerinden olusan 18 kisilik heyet Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Egitim parki’nda yürütülen faaliyetleri yerinde incelediler. Trafik Egitim Merkezi’ndeki, uzman egitmenler esliginde güvenli bir ortamda verilen egitimleri izleyen heyet, tesise tam not verdi.

“Trafikte anlayisli ve bilinçli birey olmalarini istiyoruz”

Gelecek nesillerin kentsel ve sosyal hayat içinde karsi karsiya kalacaklari durumlari küçük yaslarda tecrübe etmeleri ve bu konuda egitim almalari adina böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Çocuklarimiza burada trafik kurallarinin yani sira trafikteki görgü kurallari hakkinda da egitimler veriyoruz. Amacimiz onlarin trafikte anlayisli ve bilinçli birey olmalari” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile