Özboyaci Açiklamasi 'Milletimiz Türkiye Yüzyili'nin Fitilini Ateslemeye Hazirlaniyor'

Özboyaci Açiklamasi 'Milletimiz Türkiye Yüzyili'nin Fitilini Ateslemeye Hazirlaniyor'

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyaci ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, esnaf ziyaretleri yaparak alisveris yapan vatandaslarla hasbihal etti. Konyali hemsehrilerinin AK Parti ve Cumhurbaskanina teveccühünü görmüs olmaktan duydugu mutlulugu dile getiren Özboyaci, “Milletimiz, 14 Mayis’ta Türkiye Yüzyili’nin fitilini ateslemeye hazirlaniyor” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyaci ve Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Merkez Çarsisi ve Saray Çarsisi esnaflarini ziyaret etti.

“Aziz milletimiz kararini çoktan vermis, ilan etmek için sandigi bekliyor”

Çarsida bulunan tüm esnaflari ziyaret edip taleplerini, beklentilerini dinleyen AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayi Selman Özboyaci, ziyaretleri hakkinda yaptigi açiklamada, AK Parti’nin tüm iktidar dönemlerinde her zaman milletle iç içe oldugunu belirterek, “Ziyaretlerimizde gördük ki, Konya ve Türkiye, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, AK Parti ve Cumhur Ittifaki ile yola devam etmeye karar vermis durumda. Bizler de bu ziyaretlerimizle vatandasin beklentilerini bir kez daha ögrenme, yerinde görme ve tespit etme firsati buluyoruz. Türkiye Yüzyili için gelecek planlamalarimizi vatandaslarimizla birlikte yapiyoruz” diye konustu.



“Sadece seçim zamani degil her zaman vatandasimizla iç içeyiz”

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus ise her ziyaretlerinde vatandaslarin kendilerine göstermis oldugu sevgi ve muhabbetten dolayi duydugu mutlulugu dile getirdi. Bir taraftan hiz kesmeden seçim çalismalarini yürüttüklerini diger taraftan da belediye hizmetlerine aksama yasanmadan devam ettiklerini ifade eden Baskan Mustafa Kavus, “Tüm bu seçim süreci boyunca durmaksizin sahada bulunduk. Milletvekili adaylarimizla gerçeklestirdigimiz her ziyaret hem seçimler hem de belediye hizmetlerimiz adina verimli ve bereketli geçiyor. Biz bu ziyaretlerimizi sadece seçim dönemlerinde degil her zaman yapiyoruz. Vatandaslarimiz da, kendilerini kim sadece seçim zamaninda hatirliyor, kim her zaman yaninda bunun gayet farkinda. Sandiga gittiginde bu farkindaligi da ortaya koyacaktir” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile