Özcan, 'Galericiler Sitesinin Olmamasi Sehrin Kanayan Yarasi'

Özcan, 'Galericiler Sitesinin Olmamasi Sehrin Kanayan Yarasi'

Zonguldak Oto Galericileri Dernegi Baskani Mustafa Özcan, Zonguldak’ta galericiler sitesinin hayata geçirilmesini beklediklerini belirtti.

Yillardir devam eden oto galericilerinin yer sorununun çözülmedigini dile getiren Özcan, yeni belediye yönetiminden umutlu olduklarini ifade etti.

Özcan, “Zonguldak Oto Galericileri Sitesi’nin yapim isi yeni seçilen Belediye baskanimiz ile görüsmeden sonra bir adim daha ileri safhaya geçti. Bildiginiz üzere 2002 senesinden beri böyle bir sorun var. Türkiye’nin tüm vilayetlerinde yapilan oto galericiler sitesi Zonguldak’ta henüz hayata geçirilemedi. Yeni seçilen belediye baskanimizi ziyaret ettik. Yönetimimizi agirladi. Elimizde birkaç yer var. Onunla ilgili görüslerimizi söyledik. Notlarini aldi. Önümüzdeki bir ay içerisinde bu notlar sekillenecek. Ne sekilde olacagi ile ilgili tekrar görüsmelerimizi yapacagiz. Belediyenin ve bizim ortaklasa bir plan çerçevesinde çalismalara baslayacagimizi zannediyorum. Insallah Zonguldak’a yakisan sosyal donatilari olan güzel bir alis veris merkezi olacagi kanaatindeyiz. Bütün esnafimiz Zonguldak halki böyle bir alis veris merkezini hak etmektedir" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile