Özçekim Yapip  Kayinvalidesine Intihar Edecegi Mesajini Gönderen Genç Ölü Ulundu

Özçekim Yapip Kayinvalidesine Intihar Edecegi Mesajini Gönderen Genç Ölü Ulundu

Manavgat ilçesinde 2 gün önce 5 yillik esi S.G.’nin çocugu ile birlikte evi terk etmesi üzerine Selimiye Jandarma Karakoluna giderek kayip ihbarinda bulunan genç adam ormanlik alanda asili olarak bulundu. Genç adamin ölümü öncesinde özçekim yaparak kaynanasina mesaj gönderdigi ve intihar edecegini söyledigi ögrenildi.

Olay Manavgat’in Hatipler Mahallesi Kizilagaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 gün önce 5 yillik esi S.G.’nin çocugu ile birlikte evi terk etmesi üzerine Selimiye Jandarma Karakoluna giderek kayip ihbarinda bulunan 29 yasindaki Ahmet Gönen dün aksamüzeri bisikleti ile Hatipler Mezarligina geldi ve yürüyerek mezarligin diger tarafindaki ormanlik alana gitti. Burada özçekim yapip kayinvalidesine gönderen ve intihar edecegini söyleyen Gönen’in mesaji üzerine durumdan haberdar edilen mahalle muhtari Ahmet Aksoy komsulari uyararak Gönen’i arama çalismasi baslatti.

Gönen’ saat 20:00 siralarinda çam agacina asili halde bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Gönen’in cenazesi Antalya Büyüksehir Belediyesi cenaze araci ile Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile