Özdağ: Ggelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz

Özdağ: Ggelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçen günlerde Saruhanlı İlçe Başkanlığı`na seçilen Fahrettin Ayçiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özdağ , partililerle biraraya gelerek yaptığı konuşmada , Ege Bölgesi`nde oyunu arttıran dördüncü parti olduklarını söyledi : " AK Parti iktidarı olarak bizler gelecek seçimler için değil , gelecek nesiller için çalışan bir partiyiz ve çalışmak zorundayız . Saruhanlı`da yüzde 47 , Manisa merkezde yüzde 51 oy aldık . Seçim zamanında gezilmedik köy , belde bırakmadık . Elini sıkmadık vatandaş , kapısını çalmadığımız insan kalmadı . Önümüzde bir mahalli idare seçimleri var . Ege Bölgesi`nde oyunu arttıran birinci parti olmalıyız . Herkes Manisa’yı konuşmalı ve AK Parti bayrağını bir kez daha Spil Dağı`nın zirvesine dikmeliyiz . "

Manisa`nın yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla çok zengin bir şehir olduğunu belirten Milletvekili Özdağ , şunları kaydetti : " Bir olursak , beraber olursak aşamayacağımız engel yok . Biz büyükşehir belediyesine talibiz , burada oylarımızı arttıracağız . Biz Selendi’nin , Demircinin , Salihli’nin , Gölmarmara’nın belediyelerine talibiz . Eğitimde , sağlıkta , ulaşımda , iletişimde her alanda insanoğlunun hangi ihtiyacı varsa yapacağız . Türkiye , 1946’dan beri demokrasisini geliştirmek isteyen bir ülke ama önümüze badireler koyuldu , darbeler yaşandı , muhtıralar yaşandı . Türkiye şimdi daha özgür oluyor , prangalarından kurtuluyor . PKK belasından da kurtuluyoruz , bitireceğiz bu işi , kararlıyız . Bu ülkeyi beraberce daha zengin , daha özgür , daha mutlu yapacağız . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile