Özdemir Açiklamasi 'Türkiye'de Baskici Rejim Var Diyenler, Muharrem Ince'ye Ahlakla Bagdasmayacak Tutum Takindilar'

Özdemir Açiklamasi 'Türkiye'de Baskici Rejim Var Diyenler, Muharrem Ince'ye Ahlakla Bagdasmayacak Tutum Takindilar'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, Muharrem Ince’nin Cumhurbaskanligi adayligindan çekilmesini degerlendirerek, "Türkiye’de baskici rejim var. Türkiye’de demokrasi ve hür irade diye bir sey yok" diyenler, kendi mahallelerinden gelen Muharrem Ince’ye bile böylesine bir anti demokratik bir uygulama mi dersiniz, baskici tutum mu dersiniz, ama ne derseniz deyin insanlik ve ahlakla bagdasmayacak tarzda tutum takinmalari da bu siyasi çevrelerin gerçek suretini ele vermistir" ifadesinde bulundu.



Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Özel Egitim Dernegi tarafindan düzenlenen toplantiya katildi.

Burada bir konusma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, "Kandil’deki terör örgütü elebaslari, hemen hemen her gün bu adaya yani Kemal Kiliçdaroglu’na ve zillet ittifakina destek açiklamasi yapiyorlar. Bu destek açiklamasinin hemen arkasindan Suriye’de sunu yapacagiz, Irak’ta bunu yapacagiz ve 15 Mayis’ta basta terör örgütü elebasi olmak üzere ceza evlerinde ne kadar PKK’li varsa çikaracagiz diyorlar.Bir çok yerde söyledim ama bir kez daha söylüyorum, hodri meydan buyrun görelim. 14 Mayis’taki demokratik hesaplasmamizda Türk Milleti mi kazanacak, Türkiye mi kazanacak yoksa hainlerle kol kola giren Türkiye hasimlariyla kol kola girenler mi? Biz her ne olursa olsun milletimizin iradesine güveniyoruz. Bu iradenin tecellisi ile birlikte hangi sonucun çikacagini net bir sekilde anliyoruz" diye konustu.



Konusmasinda Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’nin Cumhurbaskanligi adayligindan çekilmesine de deginen Ismail Özdemir su ifadelerde bulundu:

"Geride biraktigimiz gün Cumhurbaskanligi adayligindan bir aday, geri çekildigini ilan etti. Sayin Muharrem Ince. Kendisinin gelmis oldugu siyasi gelenek ve siyasi yapiya baktiginizda CHP’nin içinden gelen bir yapisi var.

Uzun yillardan buyana Türkiye’de özellikle bunu son dönemlerde artirmisti CHP basta olmak üzere CHP ile birlikte hareket eden partiler ne diyorlardi? Türkiye’de baskici rejim var. Türkiye’de demokrasi ve hür irade diye bir sey yok. Türkiye’de özgürlük diye bir sey yok. Simdi bakiyorsunuz, kendi mahallelerinden gelen Muharrem Ince’ye bile böylesine bir anti demokratik bir uygulama mi dersiniz, baskici tutum mu dersiniz, ama ne derseniz deyin insanlik ve ahlakla bagdasmayacak tarzda tutum takinmalari da bu siyasi çevrelerin gerçek suretini ele vermistir."

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in PKK terör örgütünün elebasi için sarf ettigi ’Bey’ ifadesini de elestiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Özdemir, "Sadece terör örgütünün yandaslari ve terör örgütünün bizatihi mensuplari degil yine zillet ittifakinin kendisinde de terör ve terörist sevdasi olusmus durumda. Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, bu sahis çikiyor bir televizyon programinda Imrali’daki terör örgütü ele basisi Öcalan canisi için ’Bey’ ifadesini kullaniyor. Bunlarin adresinin ne kadar sastigi, sirazesinin ne kadar kaydigi, rota ve istikametlerinin neresi oldugu zaten belliydi ama bu vesileyle bir kez daha ortaya koymalari malum olmustur. Terörist basina kim ’Bey’ diyorsa bizim nazarimizda onun karakterinden bahsetmek söz konusu olamayacaktir. Adamligindan zaten hiç bir sekilde bahsedilemeyecektir. Sahsiyeti ise bastan asagi sorunludur. O yüzden bizler, Türkiye hasmi olan bu canilerle bu teröristlerle beraber olan çevrelere firsat vermeyecegiz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile