Özdemir Güven Tazeledi

Özdemir Güven Tazeledi

Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olagan Genel Kurul Toplantisi, kooperatif ortaklarinin yogun katilimi ile yapildi. Mevcut baskan Mahmut Özdemir, baskanlik görevine yeniden seçildi.

Yildirim Akbulut Kapali Spor Salonunda yapilan ve katilimin yogun oldugu toplantinin Divan Baskanligini Erzurum Dogu Bölge Birligi Baskani Mürsel Karatas yapti. Iki adayin baskanlik için yaristigi genel kurulda güven tazeleyen Mahmut Özdemir, baskanlik görevine yeniden seçildi. Genel Kurula katilmak isteyen Kooperatif ortaklari salon girisinde Hazirun cetvellerini imzalarken uzun kuyruklar olustu. Yogun güvenlik önlemleri arasinda yapilan genel kurulda faaliyet raporu, gelir gider tablosu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak genel kurula katilan kooperatif ortaklari tarafindan ibra edildi.

Gündem maddelerinin görüsüldügü toplantida son olarak seçime geçildi. Seçimde mevcut baskan Mahmut Özdemir ve Kemal Geylan iki liste halinde baskanlik için aday oldu.

Açik oylamayla yapilan seçimde kooperatif ortaklarinin çogunlugunun oyunu alarak güven tazeleyen mevcut Baskan Mahmut Özdemir Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanligi görevine yeniden seçildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile