Özdilek’ten Öğrencilere Karne Hediyesi Satranç Takımı

Özdilek’ten Öğrencilere Karne Hediyesi Satranç Takımı

Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri, karnesini getiren öğrencilere satranç takımı hediye ediyor.


13 Haziran Cuma günü okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklar karne sevinci yaşadı. Bu sevinci arttırmak isteyen Özdilek AVM, her sene geleneksel olarak sömestr ve yıl sonu karnelerinde olduğu gibi karnesini getiren öğrencilere hediyelerini verecek. Daha önce frizbi, uçurtma vb. hediyeler veren Özdilek. bu yıl çocukların karar verme, hızlı düşünme refleks kabiliyetlerini geliştirecek olan satranç oyununun takımını ücretsiz olarak verecek.

Karneniz ile birlikte kampanya katılma noktasına başvurarak kaydınızı yaptırabilir ve hediyenizi alabilirsiniz.

Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri 43. yılını muhteşem hediyelere kutluyor. Özdilek AVM mağazalarından ve ozdilekteyim.com’dan aynı gün ve tek seferde yapılacak her 75 TL ve katları alışverişlerde geçerli olacak kampanyanın çekilişleri 15 Ekim 2014 tarihinde saat 12:30’da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yapılacak. Kampanya hakkında daha ayrıntılı bilgi için www.ozdilek.com.tr adresine girebilir ya da müşteri danışma hattı 444 44 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile