Özdogan Açiklamasi 'Doga Dostu Bir Turizm Devrini Baslatiyoruz'

Özdogan Açiklamasi 'Doga Dostu Bir Turizm Devrini Baslatiyoruz'

Kayseri Orman Bölge Müdürlügü ve Hacilar Belediyesi arasinda imzalanan "Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Projesi Is Birligi Protokolü" ile Ortaseki Ormanlari’nin sorumlulugu Hacilar Belediyesi’ne devredildi. Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, “Hacilar’da çevreyi koruyan, yerel kalkinmayi destekleyen ve doga dostu bir turizm devrini baslatiyoruz” dedi.

Kayseri Orman Bölge Müdürlügü ile Hacilar Belediyesi tarafindan imzalanan "Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Projesi Is Birligi Protokolü" ile yilin her mevsiminde doga etkinliklerinin yapilabilecegi Ortaseki Ormanlari’nin sorumlulugu Hacilar Belediyesine devredildi. Protokole imzalari; Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Isa Çapkin atti.

“Yeni dönemde çagimizin gereklerini karsilayan, doga dostu turizm projeleri ile ilçemiz canlanacak” diyerek imzalanan protokolden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Özdogan, “Yeni dönemde Ortaseki bölgesinde yapacagimiz ‘Doga Karavan Kamp Alani Projesi’ ile hem doga hem de kamp tutkunlari için bir dizi yeni firsat sunacagiz. Turizm alaninda birçok projemizi bir araya getirerek sunuyoruz. “Ortaseki Karavan Kamp Alani - Kilitli Parke Yolu” projeleri ile dogayla bulusmak isteyen herkesin beklentilerini karsilamayi amaçliyoruz” dedi.

Ortaseki Ormanlarina ulasimi kolaylastirmak adina kilitli parke yol çalismalarini da baslatacaklarini söyleyen Baskan Özdogan, “Biz belediye olarak yaptigimiz farkli etkinliklerle bu bölgemizi gerek Kayseri gerekse tüm dünyaya tanitmaya çalisiyoruz. Bu bölgeye son zamanlarda yerli ve yabanci turistlerin geldigini biliyoruz. Dogal güzellikler açisindan oldukça zengin bir konuma sahip olan Ortaseki’miz özellikle fotograf çekimi, doga yürüyüsü ve kamp kurmaya uygun bir alan. Bu essiz dogal güzellige tüm vatandaslarimizi davet ediyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile