Özel Bakırçay İlköğretim Öğrencisi Kahraman Sbs‘de Tam Puan Aldı

İzmir’in Bergama ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bakırçay İlköğretim Okulu‘nun öğrencilerinden Merve Kahraman, 8.sınıf SBS’de 500 tam puan aldı.

İzmir’in Bergama ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bakırçay İlköğretim Okulu‘nun öğrencilerinden Merve Kahraman, 8.sınıf SBS’de 500 tam puan aldı. Yeni atanan Okul Müdürü Tahir Goral, öğrencisinin başarısıyla gurur duyduğunu belirterek, “Ayrıca Bergama’da ilk beşe dört, ilk 10‘a yedi öğrencimiz girdi. Emeği geçen öğretmen ve velileri kutluyorum.” dedi.

Mezun olan 36 öğrencilerinin OYP ortalamasının 420,590 olduğunu kaydeden Müdür Goral, “Her alanda hayata donanımlı başlayan Bakırçay İlköğretim Okulu öğrencileri, büyük başarılar elde ederek Bergama’nın ve Türkiye’nin lideri olmaya devam ediyor. 2010 yılı SBS‘de de dört öğrencimiz 500 tam puan almıştı.” şeklinde konuştu. Başarının akademik alanla sınırlı olmadığına da değinen Tahir Goral, “Hayata her yönüyle hazırlanan öğrenciler, özellikle spor, sanat ve sosyal alanlarda da birçok başarıya imza atıyor. Şiir, resim, basketbol, futbol, satranç dallarında ilçe dereceleri elde ediyorlar. Uyguladığımız eğitim sistemi, öğrenciye kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor.” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile