(Özel) Beyoglu'nda Tekel Bayilerine Sok Baskin Açiklamasi Çok Sayida Sahte Alkol Ele Geçirildi

(Özel) Beyoglu'nda Tekel Bayilerine Sok Baskin Açiklamasi Çok Sayida Sahte Alkol Ele Geçirildi

Beyoglu Asayis Büro Amirligi ekipleri, yilbasi öncesi sahte alkolden ölümlerin önüne geçmek amaciyla tekel bayilerini denetledi. Sahte alkol sattigi tespit edilen bir sahis gözaltina alinirken, çok sayida da sahte alkol ele geçirildi.

Türkiye’nin çesitli bölgelerinde sahte içkiden kaynakli can kayiplarinin yasanmasi, özellikle yilbasi öncesinde Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerini harekete geçirdi. Beyoglu ilçesinde bulunan tekel bayileri ve çesitli mekanlara denetim gerçeklestirildi.

Polis ekipleri denetleme amaciyla girdikleri mekanlarda detayli içki siselerinden mekanlarin içerisinde bulunan dolap, kapi ve depolara kadar detayli bir inceleme gerçeklestirdi. Içki siselerinin bandrollerini de kontrol ederek kaçak içki satilip satilmadigini da kontrol eden Beyoglu Asayis Büro Amirligine bagli polis ekipleri, 1 sahsi ve imal ettigi sahte içki siseleri ve üretim malzemelerini ele geçirdi.

Hem sahte alkol hem de orjinal bandrol ele geçirildi

Beyoglu’nda polis ekipleri tarafindan kaçak ve sahte içki üretimi ve satimina yönelik gerçeklestirilen denetimde 1 süpheli sahsin sahte içki ürettigi tespit edildi. Imal ettigi sahte içkilerin üzerine orijinal bandroller yapistiran sahis polis ekipleri tarafindan yakalanmasinin ardindan binanin merdiven boslugunda gizledigi bos alkol siseleri ve siselere yapistirmak için kullandigi bandroller ile 30 litrelik saf alkol bidonunu ele geçirildi.

Gerçeklestirilen denetim sonucu 5 adet 1000 ml ve 1 adet 500 ml hacminde satisa hazir viski ve çesitli üretim materyalleri ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile