(ÖZEL) Biçakçilar Da Sira Numarasi Vermeye Basladi

(ÖZEL) Biçakçilar Da Sira Numarasi Vermeye Basladi

Kurban Bayrami hazirliklariyla birlikte yogunlugu artan biçakçi esnafi, müsterileri bekletmemek için bankalar ve bir çok kurumda oldugu gibi sira numarasi vermeye basladi.

Eskisehirli vatandaslar Kurban Bayrami hazirliklarini sürdürüyor. Kesim yapmayi planlayan kisiler kaliteli ve iyi bir biçak arayisina girerken, biçakçi esnafinin isleri yogunlasti. Biçak tezgahlarinin önünde gün içerisinde sikça kalabalik olustugu görülürken, biçagini biletecek vatandaslar yogunluk sebebiyle dakikalarca beklemek zorunda kaldi. Buna çözüm olarak sira numarasi ile çalismaya baslayan esnaf, biçak biletecek vatandaslara islerini son güne birakmamalari konusunda uyarida bulundu

.

“Vatandaslara yogunluk sebebiyle bankalardaki gibi sira numarasi veriyoruz”

Eskisehir’de esnaflik yapan Melih Basak, bayram yaklasinca yeni biçak ve biletme taleplerinin arttigini söyledi.

Özellikle kesim yapacak vatandaslara kaliteli biçak kullanmalarini tavsiye eden Basak, “Bayramla birlikte islerimiz yogunlasti, bileme makinemiz devamli çalisiyor. Biçaklarini biletecek vatandaslara bir an önce gelmelerini tavsiye ediyoruz. Biçak alacaklara ise sabit ve bildikleri yerlerden, bu isin ehli olan ustalardan alisveris yapmasini öneriyoruz. Son günlere dogru gelen insanlar yaklasik 2 buçuk saat kadar beklemek zorunda kaliyorlar. Biz zaten su siralar bankalardaki gibi sira numarasi verip çalisiyoruz. Biçak güzelce hazirlanip, o sekilde teslim ediliyor. Genelde evde kaliteli biçaklari olan vatandaslar biletme yaptiriyorlar. Satis tarafinda da gayet ilgi oldugunu söyleyebiliriz. Vatandaslara iyi biçak almalarini tavsiye ediyoruz. Seyyar saticilara gidilmesini önermiyoruz. Bileme fiyatlari normal biçaklar için 10 lira, satir ve balta tarzi ürünler için 20 liradan basliyor. Kaliteli diyebilecegimiz biçaklar ise 100 liradan basliyor ve yukariya dogru gidiyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile