Özel Bireyler At Bindi, Göbek Atti

Özel Bireyler At Bindi, Göbek Atti

Düzce – Düzce’de geleneksel engelsiz piknikte özel bireyler at bindi, çalan müzikler esliginde göbek atarak gönüllerince bir gün geçirdi.

Düzce Belediyesi tarafindan her yil yapilan ve geleneksellesen “Engelsiz Piknik”in 4.’ncüsü Gölyaka Kültür Park’ta yapildi. Düzce’de ve ilçelerinde yasayan yaklasik bin 500 özel birey ve ailelerinin katildigi piknige Düzce Belediye Baskani Dr. Fark Özlü, Gölyaka Belediye Baskani Muzaffer Coskun, Gümüsova Belediye Baskani Kenan Sübekçi, Yigilca Belediye Baskani Selami Savas, Beyköy Belde Belediye Baskani Fatih Ocak, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Erdogan Biyik ile özel bireylerin aileleri katildi.

Piknikte özel bireyler için illüzyonist Serkan Yazici gösteri yaparken, Yazici’nin sovlarini özel minikler nefeslerini tutarak izledi. Gösteriler sonrasinda ise çalinan müziklere özel minikler ve bireyler göbek artarak eslik etti. Özel bireyler ve aileleri Düzce belediyesi tarafindan hazirlanan yemekleri yerken, piknik alaninda kurulan parkurda ücretsiz ata bindi. Bazi özel gençler ise ata binmek istemedi. Ailelerinin bütün israrina ragmen özel gençleri ikna etmek kolay olmadi.

“Türkiye’ye örnek bir organizasyon oluyor”

Piknik ile ilgili olarak açiklama yapan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sunlari söyledi; “Bunu her sene yapiyoruz gerçekten örnek bir organizasyon. Düzce’de yasayan engelli aileleri bir araya getiriyoruz. Çocuklariniza eglenceler planliyoruz. Düzce’nin en güzide parklarindan olan Gölyaka Kültür Park’ta bu etkinligi yapiyoruz. Burada bin 500 ailemize hayati degerlendirip, güzel bir zaman geçiriyoruz. Engelsiz yasam merkezimi ve engelsiz kafemiz var. Orada bu gençlerimiz çalisiyor. Bu faaliyetlerimizi daha da genisletecegiz.”

Piknik Düzce Belediyesi’ne bagli çesitli birimlerin özel bireyler için hazirladigi etkinliklerle gün boyu devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile