(ÖZEL) Bunlar Da Mangalci Hirsiz

(ÖZEL) Bunlar Da Mangalci Hirsiz

Eskisehir’de bir izgaracidan köfte ve tavuk çalan 3 hirsiz kameralara yansirken, isletme sahibi Ahmet Yüksel, “Parayi ihtiyaci varsa parayi alir, ama bu adamlar keyifçi” diyerek sitem etti.

Gökmeydan mahallesinde bulunan bir izgaracidan 3 hirsiz köfte, tavuk ve adana çaldi. Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, rahat tavirlar ile isletmeye gelen sahislar, cam kilidini kirdiktan sonra biri içeriye giriyor. Digerleri ise etrafi kolaçan ediyor. Ardindan biri daha camdan içeriye giriyor ve kasayi kontrol ettikten sonra aradiklarini bulamayan sahislar, et dolaplarina yöneliyor. Küvetleriyle beraber dolaptaki etleri posetleyen sahislar, içecek dolaplarindan da içecekleri aldiktan sonra girdikleri yerden çikarak kayiplara karisiyor.

“Adamlar keyifçi, piknik yapmak için aliyor bunlar”

Sabah dükkâni açmak için geldiginde çok sasirdigini söyleyen isletme sahibi Ahmet Yüksel, daha önce hiç et çalan hirsiz görmediginden bahsetti. Hirsizlarin kasadaki bozuk paralara dokunmadigini anlatan Yüksel, dolaptaki etleri ve içecekleri özenle hazirlayip götürdüklerini dile getirdi. Dükkâna giren sahislarin adeta mangala gider gibi hirsizlik yaptiklarini belirten Yüksel, “Sabah saat 6.00 gibi 3 kisi gelmisler. Birisi kösede gözetleme yapiyor. Birisi cami açiyor, öbürü giriyor. Içeriden etleri aliyorlar. Adana, köfte ve tavuk aliyor, küvetleriyle beraber aliyor az degil. Içecek aliyorlar dolaptan sonra çekip gidiyorlar. Bu kadar basit yani güpegündüz, saat 06.00 burada gündüz oluyor. Açlikla alakasi yok bunlarin. Paraya ihtiyaci olsa burada para da var, onlari almamis. Aç adam parayi alir. Parayi ihtiyaci varsa parayi alir ama bu adamlar keyifçi, piknik yapmak için aliyor bunlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile