(Özel) Canli Yayinda Tehditler Savurup Ates Açti, Ardindan 3 Kisiyi Vurdu

(Özel) Canli Yayinda Tehditler Savurup Ates Açti, Ardindan 3 Kisiyi Vurdu

Bursa’da bir kisi, sosyal medyada canli yayin yapip, pompali tüfekle arka arkaya ates açti. Hirsini alamayan süpheli, sehrin göbeginde kendisini sevmedigini iddia ettigi kisiye tüfekle ates etti. Tüfekten çikan saçmalardan biri pazar alaninda olayla ilgisi olmayan kadina, ikisi ise akraba olan sahislara isabet etti. Dehset saçan süpheliyi trafik polisi yakalayip etkisiz hale getirdi.

Bursa’nin Mustafakemalpasa ilçesinde kendisi hakkinda dedikodu yapilmasina sinirlenen ve kirsal alana araciyla çikan Hasan B.’ (43) sosyal medyada canli yayin açti. Yaninda getirdigi pompali tüfekle yayinda ates açan Hasan B., kendisini sevmeyenlere küfürler savurup, tehditte bulundu. Hirsini alamayan süpheli sehrin göbegine giderek, kendisini sevmedigini iddia ettigi kisiye ates açti. Olayda Güray D (38) ve Gürkan D.(35) ile pazar alaninda ilerleyen 73 yasindaki Cemile K. yaralandi. Çevredekilerin ihbariyla olay yerine ambulans sevk edilirken, olay yerine yakin olan trafik polisi ise süpheliyi yakalayip, etkisiz hale getirdi.

Süphelinin canli yayinda tehditler savurup, ates açtigi ve polis tarafindan yakalandigi anlar ise kameralara anbean yansidi.

Tüfekle vurulan 3 kisinin durumunun iyiye gittigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile