Özel Çocuklar, 'Spora Engel Yok Festivali'Nde Bulustu

Özel Çocuklar, 'Spora Engel Yok Festivali'Nde Bulustu

Hitit Üniversitesinde Engelliler Haftasi dolayisiyla gerçeklestirilen “Spora Engel Yok Festivali”nde özel çocuklar doyasiya eglendi.

Hitit Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi tarafindan gerçeklestirilen festivalde bir araya gelen özel çocuklar, çesitli spor oyunlari ve yarismalarla eglenceli vakit geçirdi. Masa tenisi ve slalom yarismalari, ip atlama, halat çekme, stafet oyunlari, penalti atislari, balon patlatma gibi oyunlarin oynandigi festival, renkli görüntülere sahne oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Kutlu, yaptigi açiklamada, festival ile özel çocuklara eglenceli bir gün yasatmak istediklerini ifade etti.

Bu tür etkinliklerin, özel çocuklarin keyifli zaman geçirmesi adina önem arz ettigini belirten Kutlu, sporun birlik ve beraberligi saglayan önemli bir etken olduguna dikkat çekti.

Ögrenci, akademisyen, ögretmenler ve ailelerin katilimiyla güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen Kutlu, sunlari söyledi: “Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak topluma hizmet ve sosyal içerikli etkinlikler düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Biliyoruz ki sporun birlestirici gücü, tüm engelleri ortadan kaldiriyoruz. Bugün özel çocuklarimiz için özel bir hazirlik yaptik ve birlikte güzel bir gün geçirdik. Kapimiz onlara her zaman açik. Spor ile asamayacagimiz hiçbir engel yok. Tüm katilimcilara ve etkinligimizin düzenlenmesine katkida bulunanlara tesekkür ediyorum.”

Festival boyunca özel çocuklar, düzenlenen aktivitelerde keyifli zaman geçirdi. Program hatira fotografi çekilmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile