Özel Çocuklardan Özel Konser
3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kadin Isbirligini Gelistirme Dernegi (KIGDER) ile Zihinsel Yetersiz Çocuklari Yetistirme ve Koruma Vakfi (ZIÇEV) tarafindan düzenlenen etkinlikte engelli çocuklarin da bulundugu koro tarafindan verilen konser izleyicilerine güzel bir aksam yasatti.
KIGDER ve ZIÇEV tarafindan Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserin açilis konusmasini yapan KIGDER Baskani Dr. Sema Karaoglu, "Engelleri ortadan kaldirmak için çok iyi bir firsat. Bugün kutlanacak bir sey yok, bugün farkindalik günü. Kamu kurum ve kuruluslarinin yaninda bizlerin de üzerine çok seyler düsüyor. Bugün sizlere engelli kardeslerimizle birlikte bir konser sunacagiz. Çünkü biz kaynastirmayi çok önemsiyoruz. Onlara birey oldugunu hatirlattiginizda, sorumluluk verdiginizde o kadar güzel sonuçlar çikiyor ki. Bugün bunu hep birlikte görecegiz" ifadelerini kullandi. Açilis konusmalarinin ardindan sahneye çikan koro, salonu dolduranlara birbirinden güzel sarkilar seslendirdi. Konsere katilanlar da sarkilara eslik ederek gönüllerince eglendi.
Konsere Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin da katildi.
Konserden elde edilecek gelirin ise ZIÇEV yararina kullanilacagi bildirildi.



















