Özel EOSB Meslek Lisesi Robosb Takimindan Büyük Basari

Özel EOSB Meslek Lisesi Robosb Takimindan Büyük Basari

Özel EOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Robosb Takimi, Bursa Inegöl Belediyesi tarafindan düzenlenen Teknoloji Festivalinde robot yarismasi mini sumo kategorisinde birincilik elde etti. Eskisehir OSB Baskani Nadir Küpeli, ögrencileri tebrik ederek plaket takdim etti.

Özel EOSB Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Robosb Takimi, Inegöl Belediyesi tarafindan düzenlenen 2. Inegöl Teknoloji Festivali’nde robot yarismasi mini sumo kategorisinde birincilik elde ederek büyük basariya imza atti. Elde edilen basari sonrasi Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir tören düzenlendi.

Gerçeklestirilen törende ögrencileri tebrik ederek plaket takdim eden Eskisehir OSB Baskani Nadir Küpeli, okulun kisa sürede önemli basarilara imza atmasindan dolayi son derece gururlu olduklarini söyledi.

Baskan Küpeli, “Son teknolojik sistemler kullanilarak Eskisehir sanayisinin nitelikli ve kalifiye eleman ihtiyacini karsilamak için hizmete sundugumuz Özel Eskisehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz henüz kurulali 2 yil olmasina karsin önemli basarilara imza atarak bizleri, sehrimizi gururlandirmaya devam ediyor. Okulumuz bünyesinde kurulan Robosb Takimimiz Inegöl’de düzenlenen teknoloji festivalinde robot yarismasi mini sumo kategorisinde önemli bir basari ortaya koyarak birincilik elde etti. Ögrencilerimiz ayrica yarisma boyunca ortaya koyduklari tutum ve davranislarla herkesin takdirini kazanarak okulumuzu ve Eskisehir’i en iyi sekilde temsil ettiler. Bundan dolayi da çok mutlu ve gururluyuz. Elde edilen basarida okuldan sorumlu Baskan Vekilimiz Metin Saraç basta olmak üzere okul müdürümüz Rahmi Özyigit, teknik müdür yardimcimiz Bülent Segmen, ekip ögretmenlerimiz ve ögrencilerimizi cani gönülden kutluyorum. Okulumuz daha nice basarilara imza atmaya devam edecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile