Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik 'Sinema Günleri' Etkinlikleri

Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik 'Sinema Günleri' Etkinlikleri

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi tarafindan özel gereksinimli bireylere yönelik baslatilan “Sinema Günleri” etkinligi ilk daha ilk programda büyük ilgi gördü.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi’nde özel gereksinimli bireylere yönelik egitim, sosyal gelisim ve atölye çalismalari ile etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede son olarak her özel gereksinimli bireylere ailesiyle beraber katilabilecegi, günlük hayatin stresinden uzaklastiran, motivasyon katan bir etkinlik basladi.

“Sinema Günleri” programi Sosyal Gelisim Merkezi’nde ilk misafirlerini agirladi. Film programi animasyon gösterimiyle basladi.

Katilimcilarin yogun ilgi gösterdigi etkinlikte özel gereksinimli bireyler ve aileleri Büyüksehir’e duydugu memnuniyeti ifade ederek tesekkür etti.

Konuyla ilgili yapilan açiklamada, “Sosyal Gelisim Merkezi olarak vatandaslarimiza sunmus oldugumuz hizmetlerimiz devam ediyor. Son olarak yapmis oldugumuz faaliyette özel gereksinimli bireyler ve ailelerini sinema ile bulusturduk. Konferans salonumuzda gerçeklestirdigimiz etkinlikte animasyon film izledik. Bazi özel gereksinimli bireylerimiz ilk kez sinemaya gittigini ve bundan dolayi bir hayli mutlu olduklarini dile getirdiler. Özel gereksinimli bireylere dönük yapmis oldugumuz sinema günlerimizin basladigini belirtmekle birlikte, onlarin hayatlarina yeni renkler katmaya devam edecegiz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile