(Özel) Hapisten Çikti, Kendini Cayir Cayir Yakti

(Özel) Hapisten Çikti, Kendini Cayir Cayir Yakti

Bursa’da cezaevinden yeni çikan genç, "Yasamak istemiyorum" diyerek üzerine benzin döküp kendini atese verdi. Cayir cayir yanan genç güvenlik kamerasina yansidi. Gencin amcasinin da ayni sokakta birkaç sene evvel kendini yaktigi ögrenildi.

Olay, saat 11.00 siralarinda Osmangazi’ye bagli Demirtaspasa Mahallesinde meydana geldi. Cezaevinden yeni çiktigi iddia edilen Ugur Can B. (26), "Yasamak istemiyorum" diyerek üzerine benzin döküp kendini atese verdi. Sokaktaki esnafin çigliklari duymasi üzerine alev topuna dönen genç yangin söndürme tüpüyle söndürüldü. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptiklari ilk müdahalede Ugur Can B’nin vücudunda 2. derece yaniklar oldugu tespit edildi. Genç, agir yarali olarak Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Dükkân sahiplerinin müdahalesi sonucu agir yarali olarak kurtarilan sahsin abisinin cezaevinde oldugunu söyleyen vatandaslardan N.Ü, “Karsidaki bahçeye girmis. Yasamak istemiyorum artik diyerek üzerine benzin dökmüs. Alevler içinde yanarken hurda buzdolabina çarpip yere düsmüs. Mahalle sakinleri köpük sikarak söndürmüs. Buralarda görüyordum. Madde bagimlisi büyük ihtimalle. Kapinin önünde dikilip bos bos bakinirdi. Benim burada gördügüm kadariyla öyleydi. Abisi de su ân cezaevinde. Hayata bu sekilde bir küskünlügü vardi belki de. Yanarken de ölmek istemiyorum diye bagiriyordu” konustu.

Ayni yerde ayni trajedi

12 farkli suç kaydinin oldugu ögrenilen sahsin amcasinin da birkaç yil önce ayni yerde kendini yakip canina kiydigi ögrenildi. Polis olayla alakali tahkikat baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile