(Özel) Her Gelen Alkollü Çikti...Trafik Polisine Yakalanan Babasini Kurtarmak Için Geldi O Da Alkollü Çikti

(Özel) Her Gelen Alkollü Çikti...Trafik Polisine Yakalanan Babasini Kurtarmak Için Geldi O Da Alkollü Çikti

Bursa’da uygulama noktasina takilan sürücü, 1.27 promil alkollü çikinca araci baglatmamak için oglunu aradi. Aracin baglanmamasi için gelen oglu da 0.87 promil alkollü çikinca baba da oglu da saskinlik yasadi. Destek için çagrilan ikinci kisi de alkollü çikinca imdatlarina yegenleri yetisti. Gülümseten o anlar ise kameralara yansidi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesine bagli Santral Garaj Mahallesi’nde meydana geldi. Trafik ekipleri, süpheli gördükleri araçlarda uygulama yapti. Uygulama noktasinda durdurulan aracin sürücüsü yapilan kontrollerde 1.27 promil alkollü çikti. Trafik polisleri, aracin çekilmemesi için alkolsüz bir sürücüye teslim edebileceklerini söylemesi üzerine alkollü sürücü oglunu aradi.

Babasinin kullandigi araci baglatmamak için trafik noktasina araç ile gelen genç ise yapilan kontrollerde 0.87 promil alkollü çikti. Babasinin alkol içtigini ögrenmemesini isteyen genç, trafik polislerinin yaninda ecel teri dökerken, ’öglen anasonlu nargile içtim’ dedi.

Polis ekiplerinin de sasirdigi olayda, babanin tepkisi ise gülümsetti.

Kurtarici olarak ikinci kisi de alkollü çikti.

Alkollü ogluna kizan baba, son olarak yegenini aradi. Uygulama noktasina gelen yegenine de çikisan baba, ’sen de anasonlu içtiysen seni de haslarim’ dedi.

Sifir promil alkol çikan yegeni, araci polis ekiplerinden teslim aldi.

Baba ve ogluna alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL idari para cezasi kesilerek ehliyetlerine 6 ay boyunca el konuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile