(ÖZEL) Kore Gazisi Temel Dedenin Tek Istegi Cumhurbaskani Erdogan'i Görebilmek

(ÖZEL) Kore Gazisi Temel Dedenin Tek Istegi Cumhurbaskani Erdogan'i Görebilmek

Silivri’de yasayan 91 yasindaki Kore gazisi Temel Arslantas’in tek istegi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi görebilmek. Dilegini gerçeklestirmek için oglu ile birlikte Ankara’ya gidecegini söyleyen Temel Arslantas, "Çarsamba günü geliyorum Cumhurbaskanim, beni bekleyin" dedi.

91 yasindaki Kore gazisi Temel Arslantas, Cumhurbaskani Erdogan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olan sevgisini dile getirdi. Tek istegi Cumhurbaskani Erdogan’i görmek oldugunu söyleyen Arslantas, Çarsamba günü bu dilegini gerçeklestirmek için Ankara’ya gidecegini ifade etti.

Arslantas, "Onlar büyük adam, memleket için çalisiyorlar. Gece gündüz dua ediyorum. Gece gündüz memleket için çalisiyorlar, babamiz olsa ugrasmaz. Adam çok seyle ugrasti. Istanbul’da su bulamazdik, belediye reisi oldu da su akitti. Memleket için çok ugrasti. Çok çalisiyor diye hapse de attilar. Çarsamba günü gelecegim Cumhurbaskanim, bekle beni" dedi.

Temel Arslantas’in oglu Hakan Arslantas da, "Babamin benden son bir istegi vardi, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve Sayin Devlet Bahçeli’yi görmeyi çok istiyordu. Insallah bu Çarsamba günü kismet olursa Ankara’ya gidecegiz. Insallah görüsme firsati bulabiliriz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile