Özel Lise Ögrencilerinin Kep Coskusu

Özel Lise Ögrencilerinin Kep Coskusu

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri’nden 2021-2022 dönemi mezunu ögrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen kep töreni coskulu geçti.

2021-2022 egitim ögretim yilinda bir çok basariya imza atan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari bu dönemde mezun olan çesitli kademelerdeki ögrencileri içinde kep törenleri düzenledi.

Anaokulu ve ortaokul kep törenlerinin ardindan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri 12. sinif ögrencileri için Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilen kep törenine Gaziantep Kolej Vakfi Mütevelli ve Yönetim Kurulu Baskani Seyhan Fesli, GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Aysel Tokatli, GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki, idareciler, ögretmenler ve çok sayida davetli katildi.

Mezuniyet gururunu yasadilar

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri 12. sinif ögrencilerinin bireysel performanslariyla baslayan geceye sanatin isigi yansidi. Mütevelli ve Yönetim Kurulu Onursal Baskani Sayin Nüket Ersoy’un mesajinin okunmasinin ardindan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri Müdürü Engin Biba günün anlam ve önemine yönelik bir konusma yapti. Biba konusmasinda “58 yillik köklü geçmise sahip Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerinde sizleri 21.yüzyil becerilerine sahip bireyler olarak yetistirmek için var gücümüzle çalistik. Aldiginiz üst düzey ve fark olusturan egitimle yüksekögrenime ve hayata hazirsiniz. Ulu Önder Atatürk’ün bize gösterdigi yoldan azimle ve tutkuyla çalisarak yürümeye devam edin. Sizin basarilarinizi gördükçe bugün oldugu gibi gururlanacagimiza eminim. Sizleri candan kucakliyorum ve kutluyorum” dedi.

Öz güven sahibi ve sosyal becerileri gelismis bireyler olarak birçok basariya imza atan Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liseleri ögrencilerine ulusal ve uluslararasi yarismalardaki basarilarindan dolayi ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Uzun yillardir GKV Özel Okullarinda görev yapan görev süreleri dolup emekliye ayrilan ögretmenlere birer plaket takdiminin yapildigi törende duygusal anlar yasandi. Törenin sonunda 13 yillik egitim ve ögretim hayatini tamamlayarak GKV ailesinden mezun olan ögrenciler bu unutulmaz gecede onur ve gururla keplerini atarak yüksekögrenime geçecek olmanin heyecanini yasadilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile