Özel Medline Eskişehir Hastanesi İle EMKO Sağlık Hizmetleri Protokolü İmzaladı

Özel Medline Eskişehir Hastanesi İle EMKO Sağlık Hizmetleri Protokolü İmzaladı

Özel Medline Eskişehir Hastanesi, Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi (EMKO) ile Sağlık Hizmetleri Protokolü imzaladı.

Eskişehir'in ilk özel hastanesi olan Medline Eskişehir hastanesi 2012 yılında da herkese sağlık hizmeti ulaştırmaya devam ediyor.

İmza törenine Özel Medline Hastanesi Genel Müdür'ü Ozan Aydınlar, EMKO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreninde konuşan EMKO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız, Özel Medline Hastanesi ile bu protokolü imzaladıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yıldız, "400 üyemiz var. Üyelerimizin ve ailelerinin özel sağlık kuruluşlarından yararlanmaları için bu tür protokolleri imzalayarak kaliteli sağlık hizmetini herkese ulaştırmak istiyoruz. Üyelerimize daha iyi sağlık hizmeti sunmak amacıyla kendileriyle protokol imzalıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Özel Medline Hastanesi Genel Müdür'ü Ozan Aydınlar; "Kurulduğu tarihten bu zamana kadar 10 yıldır hizmet veren ve sağlıkta tercih edilen bir marka olan Özel Medline Eskişehir Hastanesi, kaliteli ve daha iyi sağlık hizmetini herkese ulaştırmaktan memnuniyet duymaktadır. Şu anda 20 dalda dahili ve cerrahi branşlarda hizmet veriyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak içinde planladığımız projelerimizi gerçekleştirmeye başladık. Bizleri tercih ettikleri için EMKO Başkanımız Ahmet Yıldız'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi iletiyorum. Bundan sonra tüm üyelerimiz ve aileleri Özel Medline Hastanesi'nde protokol gereğince özel hizmetlerden özel indirimlerle faydalanacaklardır. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile