Özel Öğrenciler Çiçek Yetiştirmeyi Öğrenecek

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Süs Bitkileri Üreticileri Altbirliği (SÜSBİR) arasında imzalanan protokolle zihinsel engeli bulunan özel öğrenciler, çiçek yetiştirmeyi öğrenecek.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile SÜSBİR arasında Tarım Teknolojisi Projesi kapsamında Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencilerine çiçek yetiştiriciliği konusunda eğitim verilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, SÜSBİR ile yapılan çalışmanın önemine işaret ederek, eğitime katkı sağlayan çalışmalara her zaman destek verdiklerini aktardı.

SÜSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dündar da bu projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Bu projeyle özel çocuklara bir çiçeğin nasıl yetiştiğini ve bir ürün haline geldiğini öğretmeyi, her şeyden önce onların özgüven kazanmalarını sağlamayı amaçladıklarını anlatan Dündar, "Bu proje kapsamında çocuklarımızın yetiştirdikleri çiçekleri Valimize, Kaymakamımıza ve anne babalarına hediye etmelerini sağlayacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve SÜSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Dündar protokole imza attı.

Protokol imza törenine Yalova İç ve Dış Mekan Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (YASBİR) Başkanı Şükrü Dinç, Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim İş Uygulama Okul Müdürü Ayhan Doğan ve öğretmenler ile SÜSBİR Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile