Özel Ögrenciler Ilk Kez Dalis Heyecani Yasadi

Özel Ögrenciler Ilk Kez Dalis Heyecani Yasadi

Antalya’nin Manavgat ilçesindeki Dr. Hüseyin Vural Özel Egitim Meslek Okulu’nda ögrenimlerini sürdüren özel ögrenciler, uzman ekip esliginde ilk kez dalis heyecani yasadi.

Manavgat Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Side Su Alti Arama ve Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü arasinda yapilan protokolle, Dr. Hüseyin Vural Özel Egitim Meslek Okulunda ögrenimlerini sürdüren özel ögrencilere dalis egitimi verildi.

Dalis egitimi için Side Nar-2 plajina gelen özel ögrencilere, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Ar-Ge bölümünden Tijen Çetin ve Ferda Çelik ile Okul Müdürü Ali Hakan Öz ve ögretmenleri eslik etti.

Ögrencilere ilk olarak profesyonel balik adam egitimcisi Sahin Kaptan tarafindan neler yapmalari gerektigi ayrintili olarak anlatildi. Ilk kez dalacak olmanin heyecan ve mutlulugunu yasayan özel ögrenciler, dalgiç kiyafetlerini giydikten sonra tek tek dalislarini gerçeklestirdi. Dalis egitimi öncesinde oldukça heyecanli olduklari gözlenen özel ögrenciler, denize girerek arkadaslariyla sakalasmayi ihmal etmedi. Etkinlik, ögrencilerin deniz içinde dev Türk bayragi açmalariyla son buldu.

"Proje devam ediyor"

Side Su Alti Arama ve Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü Baskan Yardimcisi, Profesyonel Balik Adam egitimcisi Sahin Kaptan, “Side Su Alti Arama ve Kurtarma olarak özel ögrencilerimize yönelik dalis egitimi düzenledik. Milli Egitim Müdürlügü ile yapmis oldugumuz protokol çerçevesinde, Milli Egitim Müdürümüz ve Kaymakamimizin verdigi desteklerle projeyi ilerletiyoruz. Geçtigimiz yil yaptigimiz etkinligimizin yani sira bu yil denizde Türk bayragi açtik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile