Özel Ögrenciler Trafik Parkla Sosyal Hayata Adapte Oluyor

Özel Ögrenciler Trafik Parkla Sosyal Hayata Adapte Oluyor

Sakarya’nin Karasu ilçesinde özel gereksinimli ögrenciler, olusturulan trafik parkta hem trafik kurallarini ögreniyor hem de sosyal hayata adapte oluyor.

Karasu’nun Ihsaniye Mahallesi’nde bulunan 1. Kademe Özel Egitim Uygulama Okulu’nda olusturulan trafik parkta ögrenciler hem egleniyor hem de trafik kurallarini ögreniyor. Ögretmenler tarafindan verilen egitimden veliler de memnun kaliyor. Eglenerek ögrenen ögrenciler, ayni zamanda sosyal hayata da adapte oluyor.

1. Kademe Özel Egitim Uygulama Okulu Müdürü Furkan Ensici, "Bu projeyle öncelikle çocuklarimiza trafik egitimini asilamaya çalistik. Gayemiz, çocuklara trafik egitimi vermek, sosyal hayatta ve trafikte nasil davranacaklarini ögretmek. Çevre okullari da trafik parkimiza davet ediyoruz. Bir ilk olan bu projeyi hayata geçirmemize yardimci olan herkese tesekkür ediyoruz" dedi.

Ögretmen Selina Emre ise, "Projemiz çerçevesinde çocuklarimiza trafik egitimi veriyoruz. Bu projeyle ögrencilerimizin gelisimini de destekliyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile