Özel Ögrencilere Yüzme Kursu

Özel Ögrencilere Yüzme Kursu

Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel ögrenciler kendilerine özel olarak düzenlenen yüzme kursu ile gönüllerince eglendi. Hem serinleyen hem de keyifli dakikalar geçiren ögrencilerin velileri Baskan Balaban ve ekibine tesekkür etti.

Sosyal belediyecilik alaninda yaptigi çalismalar ile adindan sikça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel ögrencilere özel yüzme kursu düzenledi.

Muradiye Sosyal Tesisleri’nde birebir yüzme egitimin verildigi kursta merkezde egitim gören özel ögrenciler hem keyifli dakikalar geçirdi hem yüzme dersi aldi. Özel ögrencilerin ilk yüzme dersi heyecanina Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Ali Gök ve Saglik Isleri Müdürü Birsen Öcal da ortak oldu. Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’in talimati ile baslatilan özel kurs kapsaminda merkezde egitim alan özel bireylerin eglenerek yüzmeyi ögrenmesi amaçlaniyor.

Her hafta Çarsamba günü bir saatligine verilecek olan yüzme kursu ile özel bireylerin hem sosyal hayatta daha aktif rol almasi hem de fiziksel gelisimleri hedefleniyor. Düzenlenen yüzme kursu sayesinde çocuklarinin hem eglendigini hem de yüzmede kendilerini gelistirdigini belirten özel ögrencilerin velileri ise böyle bir etkinligin düzenlenmesinden dolayi mutlu olduklarini dile getirdi. Veliler ayrica, özel birey çocuklarina bu imkani saglayan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban’a tesekkürlerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile