(Özel) Polisten Kaçip, Sosyal Medyada Fenomen Oldu...Çorba Içerken Yakalandi

(Özel) Polisten Kaçip, Sosyal Medyada Fenomen Oldu...Çorba Içerken Yakalandi

Bursa’da bir motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin denetimlerini görünce uygulama noktasindan kaçti. Kovalamaca anini kask kamerasiyla kayda alip sosyal medyada paylasan sürücü, milyonlara eristi. Fakat plakayi notlarina alan polis, sürücüyü motosikletiyle gittigi bir isletmede çorba içerken yakaladi. Pismanligi yüzüne yansiyan sürücü, “Artik kaçmayacagim” dese de, hem motosikleti baglandi, hem de 17 bin lira ceza yedi.

Bursa’nin Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi üzerinde denetim yapan trafik ekipleri, kural tanimayan sürücülere kabus olmaya devam ediyor. Geçtigimiz hafta, denetimleri gören Semih A.(22) ise motosikletle seyir halindeyken, polisin ‘dur’ ihtarina uymayip kaçmaya basladi.

Kask kamerasi ile kovalamaca anini kayda alan sürücü, o anlari sosyal medya hesabindan hem kendi hem de baska sayfalara atti. Milyonlarin eristigi görüntüyü herkes unutsa da polis unutmadi. Gece bekçilerinin devriye attigi esnada rastladigi süpheli motosiklet bir isletmenin önünde kaldirima park edilmis sekilde görüldü.

Sürücüyü çorba içerken yakalayan ekipler, durum üzerine trafik ekiplerine bilgi verdi. Trafik polislerinin gelmesiyle hakkinda islem yapilan Aksüt’ün motosikleti trafikten men edilirken, 17 bin lira da idarî ceza uygulandi. Genç sürücü sosyal medyada fenomen olmak isterken yedigi cezalarla kalinca “Artik kaçmayacagim” dedi.

O anlar kameraya saniye saniye yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile