(Özel) Posetten Kiyafet Dikip Defile Yaptilar

(Özel) Posetten Kiyafet Dikip Defile Yaptilar

Bursa’da özel egitim ögretmeni Ümmühan Keyif Koç, ögrencileri ile birlikte geri dönüsüm malzemelerinden kiyafet tasarlayip defile yapti. Engelliler Haftasi nedeniyle düzenlenen etkinlikte özel çocuklar unutulmaz bir gün yasadi.

Bursa’da özel egitim ögretmenligi yapan Ümmühan Keyif Koç, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi sebebiyle ögrencilerine organizasyon düzenleyerek unutulmaz bir gün yasatti. Down sendromlu, otizmli ve zihinsel engeli bulunan ögrencileri ile geri dönüsüm malzemelerinden kiyafet tasarlayan Koç, Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen etkinlikte defile düzenledi.

Kendisinin de bir özel çocuk annesi oldugunu söyleyen Koç, “Biz farkli degiliz hepimiz engelli adayiyiz. Bizi lütfen kendiniz gibi görün. Bize daha duyarli olun. Bir bakis bizi çok etkiliyor” seklinde konustu.

“Biz farkli degiliz hepimiz engelli adayiyiz, bizi lütfen kendiniz gibi görün”

Kendisinin de özel çocuk annesi oldugunu ifade eden Ümmühan Keyif Koç engelli çocuklara karsi daha duyarli olunmasi gerektigini vurgulayarak, “10-16 Mayis Engelliler Haftasi’nda ögrencilerimle geri dönüsüm malzemelerinden kiyafet defilesi yaptik. Bunun içinde astronot, avukat, prenses, Türk bayragi kostümümüz vardi. Toplam 30’a yakin ögrencimiz var ama biz 17 ögrencimize kostüm giydirdik. Anneler Günü yaklastigi için bir velime plaket verdim. Çocugunu getirmek için çok uzun yollardan geliyor. Rabbim insallah emeginin karsiligini verir. Diger ailelere de hediyeler verdim. Böylelikle Anneler Günü kutlamis olduk. Biz farkli degiliz hepimiz engelli adayiyiz. Bizi lütfen kendiniz gibi görün. Bize daha duyarli olun. Bir bakis bizi çok etkiliyor. Iyi ki ben özel çocuk annesiyim” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile