Özel Saglik Hastanesi 1'Inci Yasini Kutluyor

Özel Saglik Hastanesi 1'Inci Yasini Kutluyor

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Baskani Op. Dr. Kenan Kali, birinci kurulus yilini kutlamaya hazirlandiklari Özel Saglik Hastanesinde, uzman hekim kadrosu ve teknoloji altyapisiyla birlikte sektörde büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Baskani Op. Dr. Kenan Kali, 50 yil önce hizmet vermeye baslayan ve bugüne kadar Ege Bölgesi’nde 400 bin üzerinde doguma taniklik eden Özel Saglik Hastanesinin, yeniden yasama döndürülmesinin kendisi için ayri bir gurur kaynagi oldugunu ifade etti.

Özel Saglik Hastanesi olarak kurulusunun 1. yili olmasina ragmen yatak kapasitelerinin yüzde 90 doluluga ulastigini dile getiren Kali, gerekli tüm insan kaynagi ve teknolojik altyapilarin da tamamlandigini vurguladi.

Kali, "Izmir’e bir saglik markasi daha kazandirmanin gururunu yasiyoruz. Saglik sektörü bir ekip isidir. Bu nedenle alanindaki en dogru akademisyenler ve deneyimli personelle birlikte çalismalarimiza hiz verdik. 3-4 ay içerisinde sanki 5 yildir birlikte çalisiyormus gibi bir sinerji yakaladik. Hastanemize olan taleplerden memnunuz, geç saatlere kadar ameliyathanelerde operasyonlar yapiliyor. Amacimiz insanlarin buradan mutlu ve huzurlu sekilde ayrilmalari. Insanlar bizlere tesekkür ediyor ve kendilerini evlerinde hissettiklerini söylüyor. Bu çok gurur verici bir durum. Insanlarin en zor anlarinda yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.



"Teknolojik yatirimlara hizmet veriyor"

Teknoloji konusuna özel bir önem verdiklerini ve yatirim yaptiklarini kaydeden Op. Dr. Kenan Kali, “Teknolojik donanim olarak en iyilerini bir araya getirmeyi basardik. DaVinci Robotik cerrahi, HiFu, 3 Tesla MR, Nöro Navigasyon, Fizyon Biyopsisi gibi dünyadaki en son teknolojik cihazlari tek çati altinda topladik. Teknoloji kadar hekim deneyimi de çok önemlidir. Bu iki gücün birlesmesiyle ameliyatlardaki basari orani ve hasta memnuniyeti de çok artti. Saglik turizmi konusunda da iddialiyiz. Yurtdisindan agirlikli olarak Avrupa’dan önemli bir hasta akisi sagladik. Su anda hastalarimizin yarisina yakini yabanci hastalardan olusuyor. Agirlikli olarak kanser tedavisi, robotik cerrahi, genel cerrahi ve obezite, üroloji, plastik cerrahi alanlarinda tedavi olmak için hastanemizi tercih ediyorlar. Bu durum kent ekonomisi adina da sevindirici bir gelisme” diye konustu.



Gözde grubundan üniversite yatirimi

Gözde Grubu olarak Izmir’de özel bir üniversite kurmak için çalismalara basladiklarini da dile getiren Kenan Kali su bilgileri verdi:

“Hastanemizin kurulusunda birinci yili geride birakirken, bir de üniversite kurmak için kollari sivadik. Geçtigimiz 14 Mart Tip Bayraminda bu karari aldik. Gözde Grubu olarak hem saglik hem de insaat alanlarinda hizmetlerimiz bulunuyor. Kuracagimiz üniversitede de saglik ve insaat alaninda agirlikli olarak egitim verilecek. Orada okuyan ögrenciler teorik egitimin yaninda grup sirketlerimiz bünyesinde staj ve pratik uygulama yapma sansina da kavusmus olacaklar. Grup olarak yetismis personel anlaminda da bize önemli ve insan kaynagi olusturacagiz. Gözde Grubu olarak Izmir ve Ege Bölgesi’ndeki saglik yatirimlarimiz da devam edecek. Izmir’de iki yeni hastane daha açmayi istiyoruz. Ayrica; Aydin, Denizli, Manisa ve Kusadasi’nda da yeni hastane yatirimlarimiz olacak. Ege Bölgesinde 6 hastaneden olusan bir saglik zinciri olusturmak için kollari sivadik. Toplamda 2.5, 3 milyar liralik bir yatirim bütçesi öngörüyoruz. Toplam personel sayimizi da 4 bin 500’e yükseltmek istiyoruz. Insanlarin mutlu ve saglikli yasamalari için yatirimlarimiza devam ediyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile