Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi, Nakilde Ek Ücret Almıyor

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, diyaliz merkezleri temsilcileri, diyaliz hastaları derneği üyeleri ve böbrek nakli yapılan hastaları buluşturdu. Merkez, hastalardan ek ücret almadan operasyonları gerçekleştiriyor.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, diyaliz merkezleri temsilcileri, diyaliz hastaları derneği üyeleri ve böbrek nakli yapılan hastaları buluşturdu. Merkez, hastalardan ek ücret almadan operasyonları gerçekleştiriyor.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Müdürü Yaşar Değirmenci, yaptığı konuşmada, hastanenin ilk kuruluşundan Organ Nakli Merkezi faaliyete geçinceye kadar geçirdiği aşamalar hakkında bilgiler verdi. Değirmenci, "Bu kadar donanımlı ve büyük bir hastanede Organ Nakli Merkezinin olmaması düşünülemezdi. Hizmet odaklı çalışan hastanemizde böylesine büyük bir işi hastalardan ek ücret almadan gerçekleştiriyor olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanı Doç. Dr. Necmettin Güvence ise uzun yıllar Böbrek Nakilleri Bilim Kurulu Üyesi olması dolayısıyla organ nakli merkezlerinin çoğunun ruhsatlandırılması konusunda imzası bulunduğuna dikkati çekerek, “Ancak ben Gaziantep’te Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde çalışmayı tercih ettim. Türkiye’nin en güzel organ nakli merkezini hizmete sunduk.” diye konuştu.

Türkiye’nin her yerinden hastaların Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezini tercih ettiğini kaydeden Doç. Dr. Güvence, şöyle devam etti: "Hastalarımızla aile gibi oluyoruz. Koca bir kat ve klinik bu merkeze ayrıldı. Organ nakli sadece cerrahi operasyonla bitmiyor. Ameliyat sonrası kontroller süreklilik gerektirdiği için bölgede yakınınızda böyle bir hastanenin olması büyük bir avantaj. Bölge halkının bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor."

"BURADA 5 KURUŞ HARCAMADIM"

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde böbrek nakli olan Ali Köse, diğer illerde gittiği hastanelerde 14 bin lira harcadığını vurgulayarak, "Burada 5 kuruş ödemedim. Doktorumuza ve hastanemize güvenim sonsuz. Herkese tavsiye ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Böbrek nakli olan Mehmet Yıldız gittiği hiçbir hastanede Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ndeki kadar rahat edemediğini ifade ederken, 16 yıl diyalize girdikten sonra Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde böbrek nakli ameliyatı geçiren Hatice Demir, “Kayıt yaptırdıktan 1 ay sonra kadavradan böbrek naklim yapıldı. Allah herkesten razı olsun." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile