Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi Günleri

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi Günleri

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde, tıp fakülteleri ve çeşitli hastanelerden gelen uzmanların katılımı ile ''Ortopedi Günleri'' düzenlendi

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde, tıp fakülteleri ve çeşitli hastanelerden gelen uzmanların katılımı ile ''Ortopedi Günleri'' düzenlendi. Hastane konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ''Ortopedik Cerrahide Yeni Görüş ve Teknikler'' ele alındı.
Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Cenk Cankuş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, toplantının Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Opr. Dr. Asım Güzelbey ise konusunda Türkiye'nin en önemli isimlerinin Gaziantep'te bir araya gelmesinin kendileri için mutluluk ve onur verici olduğunu kaydetti. ''Değerli hocalarımızı burada görmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim'' diyen Güzelbey, toplantının, kendisinin daha önce görev yaptığı Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nin ev sahipliğinde yapılmasından ve meslektaşlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ve Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral da ''toplantının mimarisini yaptığı için'' Opr. Dr. Cenk Cankuş'a teşekkür etti.
Toplantıda Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefi Prof. Dr. Akif Güleç ''Aşil Tendon Yırtıklarının Konservatif Tedavisi ve Açık Cerrahinin Komplikasyonları'', Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ve Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral ''Endoskopik Görüntü ve Aşil Tendon Yırtıkları Tamiri'', Prof. Dr. Gürsel Leblebicioğlu ''İatrogenik Periferik Sinir Yaralanmaları'', Çankaya Ortopedi Grubu'ndan Opr. Dr. Asım Kayaalp ''Dizde Çoklu Bağ Yaralanmaları'', Prof. Dr. Reha Tandoğan ise ''Eklem İçi Kırıklarda Artroskopi Yardımlı Tedavi'' konularında bilgiler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile