(Özel) Tasla Camini Kirdigi Telefon Magazasini 1 Dakikada Böyle Soydu

(Özel) Tasla Camini Kirdigi Telefon Magazasini 1 Dakikada Böyle Soydu

Bursa’da kirilmaz denilen cami kaldirimdan söktügü parke tasiyla kiran hirsiz, girdigi telefon bayisinden 1 dakika içerisinde 60 bin lira degerinde telefon çaldi. O anlar ise isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay merkez Osmangazi ilçesinde bir telefon bayisinde meydana geldi.

Iddiaya göre hirsiz isyerinin kirilmaz denilen camini gece saat 3.15 siralarinda kaldirimdan söktügü parke tasiyla kirip içeriye girdi. Içerideki teshir ürünü olan cep telefonu ve tabletleri gözüne kestiren hirsiz, stantlarda bulunan telefonlari sarj kablolariyla birlikte kopararak yanina aldi. Kisa sürede gerçeklesen hirsizlik olayinda telefon bayisinden 4-5 telefon çalan hirsiz 60 bin liralik maddi zarara neden oldu. Hirsizin cami kirmasi ve içeride telefonlari koparma anlari ise isyerinin güvenlik kameralarina anbean yansidi.

Sabah geldiginde camin kirik oldugunu görünce polise ihbarda bulunan cadde esnafi Onur Cengiz, “Sabah saat 5 siralarinda isyerimi açmak için magazanin önünden geçerken camin kirik oldugunu gördüm. Içeriye baktigimda ise tasi gördüm. Ilk olarak polisi aradim. Sonrasinda magaza müdürü arkadasim oldugu için onu aradim. Polis ekipleri geldikten sonra ögrendim 4-5 cihaz almislar, magazaya da 50-60 bin lira zarar açmislar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile