(Özel) Üniformalariyla Nikah Kiydilar

(Özel) Üniformalariyla Nikah Kiydilar

Esenler Belediyesi Zabita Müdürlügü’nde görevli zabita memuru Cansu Gökmen ve Tolgahan Dagasan, düzenlenen nikah merasiminde zabita üniformalariyla ‘Evet’ diyerek dünya evine girdi. Çiftin nikahini ise Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu kiydi.

Zabita memuru Cansu ile Tolgahan çifti için Esenler Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde nikah merasimi düzenlendi.

Çiftin nikahi alisilmisin disinda bir törenle kiyildi. Çift nikah elbisesi yerine zabita üniformalari giyerek nikaha geldi. Çalisma arkadaslarinin alkislariyla merasim alanina gelen çift, burada kiyilan nikahla dünya evine girdi. Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu tarafindan çiftlerin nikahi kiyildi. Nikah törenini renklendiren Baskan Göksu, evlilik cüzdanini gelinle damada birlikte verdi. Yaklasik 1 yildir zabita memuru olarak çalistiklarini belirten çift, mesleklerinin onlari birlestirdigini belirterek, mutlu günlerinde kendilerini yalniz birakmayan Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu’ya ve çalisma arkadaslarina tesekkür etti.

“Meslegimize duydugumuz sevgi ve saygidan üniformayla nikah kiydik”

Meslege duyduklari sevgi ve saygidan kaynakli üniformayla nikah kiydiklarini anlatan Zabita Memuru Cansu Gökmen, “Ben 1,5 senedir burada çalisiyorum. Esim benden sonra atanarak geldi. Burada tanistik. Evlenme niyetinin oldugunu söyledi.

Tanistik ve evlendik. Dügünümüz olacagi için üniformayla kiymayacaktik ama ani kalmasini istedik. Baskanimizin nikahimizi kiyacagini söyleyince bir 20 yil sonra baktigimiz da çocuklarimiza da gösterecegimiz güzel bir animiz oldu. Bütün zabita arkadaslarimizda bu ana sahitlik etti. Meslegimize duydugumuz sevgi ve saygidan kaynakli üniformayla nikah kiydik. Aklimizda hiç böyle bir sey yoktu. Her sey nasip. Esim çok ciddi bir sekilde evlenmek istedigini söyleyince degerlendirmek istedim. Iyi ki degerlendirdim” dedi.

“Meslegimiz bizim kaderimiz oldu”

Mesleklerinin onlari birlestirdigini söyleten Zabita Memuru Tolgahan Dagdelen, “Esenler Zabita Müdürlügüne 1 yil önce geldim. Esenler’e hayatimi borçluyum desem yeridir. Önce isimi sonra esimi buldum. Burada Cansu hanimla tanistik. Beraber is arkadasiyiz. Zaman bizi daha da yakinlastirdi. Kendisiyle ciddi bir sekilde görüsmek istedim. Anlasabilirsek niyetimin ciddi oldugunu beyan ettim. Bu süreçte müdürümüzden, amirimizden buradaki degerli komiserlerimizden çok güzel destekler aldik. Bizi sonuna kadar desteklediler. Ailelerimizle görüstük onlardan onay aldik. Her seyimizi Esenler’e borçluyuz. Meslegimi severek yapiyorum. Bizi meslegimiz birlestirdi. Meslegimiz bizim kaderimiz oldu. O yüzden üniformalarimizla olsun istedik. Çocuklarimiza birakacagimiz hatiramiz olsun dedik. Baskanimizda bizi onurlandirip gururlandirdi. Nikahimizi kiydi. Bu daha da büyük bir jest oldu. Bizim için unutamayacagimiz bir nikah oldu. Islerinden dolayi ailelerimiz gelemedi. Esenler Zabita Müdürlügü olarak bütün ekip bize bir aile oldugumuzu hissettirdi. Tarifi olmayan bir duyguydu. Üniforma zaten ayri bir duygu. Türk Bayraginin oldugu her yerde canimizi seve seve veririz. Bu vatan ugruna çalisiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile