Özge Özpirinçci ilk kez ayrılığı anlattı

Özge Özpirinçci ilk kez ayrılığı anlattı

Son dönemde nişanlısı Engin Altan Düzyatan'dan ayrılmasıyla gündeme gelen oyuncu hakkında merak edilenleri Sabah'a anlattı.

'Tatar Ramazan'da'Alin'karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, son dönemde nişanlısı Engin Altan Düzyatan'dan ayrılmasıyla gündeme gelmişti. Özpirinçci ilk kez ayrılık hakkında çok samimi açıklamalarda bulundu.

"Özel hayatımla iş hayatımı iyi dengelediğimi düşünüyorum. Özel hayatım kimseyi ilgilendirmemeli çünkü bir oyuncu ne kadar gizli yaşarsa, inandırıcılığı o kadar fazla olur. Siz benim her anımı fotoğrafladığınız zaman, benim tüm inandırıcılığım kayboluyor. Ben,'Oynadığı kısa film, festivalde ödül aldı'haberleriyle gazetelerde yer almak istiyorum.

Evet, gözaltına alındım, ilişkimi bitirdim, bunu da haber yapacaklar ama masa başında yapılan yorumlara tahammül edemiyorum. Mesela Ümit Besen'i 10 bin liraya ev partisine çağırdığımız haberi... Ne kadarutandığımı anlatamam. Ümit Bey'i arayıp özür diledik. Beni niye bu duruma sokuyorsunuz? Buna kızıyorum işte..."

Nişanlınız Engin Altan Düzyatan ile ilişkinizi neden bitirdiniz?

Bunu açıklamam, ilişkiye neden başladığımı açıklamam kadar saçma olur. Altan'la aramızda küslük yok; ilişkimizi saygı çerçevesinde bitirdik. Saygı duyulması gereken bir ilişki yaşadık, bitişine de aynı saygıyı göstermek gerek.

İlişkinizin bitişini sürpriz olarak değerlendirenler de oldu...

Hayat sürprizlerle dolu; 40 yıllık evlilikler bile bitebiliyor. Hayatıma devam ediyorum. Biten her şey insanı üzebiliyor ama şu anda çok mutluyum. Severek yaptığım işe devam ediyorum; en önemlisi bu.'Reklam ayrılığı'diyenler de oldu. Reklam yapacak neyimiz var? Kararımız, ikimiz için de hayırlı olsun.

Sinemada Bond kızı olmak istediğinizi okudum.

Çok hareketli biriyim; aksiyon filmlerini izlerken'Bunu ben de yapabilirim'derim. Maalesef böyle projeler yok.

Yeni bir film projeniz var mı?

'Veda've'Anadolu Kartalları'filmlerinde oynadım. Günümüzde çoğu yönetmen, sanat filmleri yapmak adına, popüler oyuncuları oynatmak istemiyor. Bana teklif gelmiyor; teklif bekliyorum.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile