Özgün‘den Esnaf Ziyareti

Yıldırım ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte Yavuzselim Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili aday adayı Bahadır Özgün, “Bugün kepenk kapatma noktasına gelen esnafımız MHP iktidarı ile yarınına güvenle bakan Türkiye ekonomisinin işleyen çarkı olma rolüne geri dönecektir” dedi.

Yavuzselim Mahallesi’nde esnafla ve halkla bir araya gelerek MHP iktidarı için oy isteyen Bahadır Özgün, “Esnafımızla bir araya geldiğimizde ekonomik tablolarda gösterilmeye çalışılan iyi havanın aslında gerçekle alakasının olmadığını bir kez daha gördük. Küçük esnafımız günlerini dükkan komşularıyla sohbet ederek siftahsız geçirmekte ve kepenk kapatma sırasının kendisine gelmesini beklemekte. Kendilerine işlerin durumunu sorduğumuzda Türk milletinin en önemli hasletlerinden birisi olan tevekkül duygusuyla şükr etmekle birlikte, işlerinin eskisi gibi olmadığını, Bağkur borçları ve vergilerini ödeyemez hale geldiklerini dile getirmekteler. MHP olarak başta ülkemizin bölünmez bütünlüğü olmak üzere her konuda tarihi bir öneme sahip olan 12 Haziran seçimleri için hazırlanan seçim beyannamemizde ekonomik yapının düzeltilmesine yönelik de ciddi teklifler sunduk. MHP ekonomik alanda da çok ciddi öneriler üretebilecek yetkinliğe sahip olduğunu bu seçim beyannamesinde göstermiştir. Şimdi bizlere düşen halkımızın tüm kesimlerinin kanayan yarası olan ekonomik tahribatı giderecek olan bu önerileri vatandaşlarımıza anlatmaktır” dedi.

Küçük esnaftan başlayan ekonomik tahribatın karşısına konulan makro ekonomik veriler iktidar tarafından manüpüle edilmekte olduğu ve gerçeklerin saklanmaya çalışıldığını kaydeden Özgün şunları söyledi:

“Yapılan tüm açıklamalarda ortaya konulan tüm ekonomik verilerde aynısı yapılmaya çalışılıyor. Bir taraftan pembe tablolar çizilirken ülkemiz çok ciddi bir cari açıkla karşı kaşıya. Çarpık veri trafiği ile gerçekler gizlenerek ortaya ciddi bir başarı tablosu sunulmaya çalışılıyor. Artık ekonomimizin durumu saklanacak noktayı geçmiştir”.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile