Özgür Yaşam Grubu’na Kayıtlar Sürüyor

Özgür Yaşam Grubu’na Kayıtlar Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin zihinsel engelli çocuk ve gençlerin toplumsal yaşama katkılarını artırmak için oluşturduğu Özgür Yaşam Grubu’na yeni kayıtlar alınıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın çeşitli toplumsal yaşama katılımda yetersiz kalan zihinsel engelli çocuk ve gençlerden oluşan Özgür Yaşam Grubu Projesi’nde 3’üncü dönem başladı.

Projeyle engelli gençler desteklenirken, bağımsız yaşamalarına ve istihdam edilebilecekleri iş ortamları için kazanımlar elde etmeleri için katkı sağlanıyor. Zihinsel engelli gençler, Özgür Yaşam Grubu Projesi ile grup eğitmenleri eşliğinde öz bakım, günlük bakım, toplumsal yaşam becerilerini edinirken ayrıca sosyal-kültürel aktivitelere ve sportif faaliyetlere dahil ediliyor.

İSTİHDAM SAĞLANIYOR Özgür Yaşam Grubu Projesi ilk defa 1 Nisan 2011 tarihinde başladı ve projeyi tamamlayan 30 öğrenciye katılım belgeleri verildi.

Projenin 2’nci grubunda ise 18 öğrenci katılım belgesi aldı. Öte yandan projeyi tamamlayan ve çalışabilecek durumda olan bireyler uygun işlerde istihdam edildi. Özgür Yaşam Grubu Projesi 3’üncü grubu için eğitim 17 Eylül 2012 tarihinde başlayacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile