Özhan Marketler'den Bursalilara Is Firsati

Özhan Marketler'den Bursalilara Is Firsati

Bursa’nin ilk yerel market zinciri Özhan Market, ekmek, yufka, meze üretimi, kasap, balik ürünleri, sarküteri, reyon, kasa, meyve sebze, tatli, çerez, depolama ve lojistik kanalinda Bursalilara is imkanlari sunuyor.

Bursa’nin ilk yerel market zinciri olan Özhan Market, kaliteli hizmet anlayisinin yani sira çalisanlarinin mutluluklarina ve motivasyonlarina yönelik insan kaynaklari politikalariyla da ön plana çikiyor.

Çalisanlarinin kisisel ve mesleki gelisimlerini son derece önemseyen market, ‘Özhan Ailesi’nin bireylerine birçok alanda destek ve çesitli firsatlar sagliyor.

Marketin insan kaynaklari politikasiyla ilgili bilgi veren Özhan Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürü Nehir Erdogan Sarel, “Özünde insan kaynaklari politikamiz; Özhan ailesi çalisanlarinin beceri ve yetkinliklerini bulusturarak insan kaynaklarini çagdas ölçütlere göre ve herkese esit firsat ilkesiyle seçmek, gelistirmek, degerlendirmek ve yönetmektir.” dedi.

Sarel, amaçlarinin kurumun misyonu dogrultusunda çalisanlarin mutlu, motive ve dinamik olarak, sirketin hedeflerine uygun bir sekilde kariyer planlarina yön verebilmeleri için birçok alanda destek ve firsat vererek Özhan Ailesi ile büyümelerine yardimci olmak oldugunu belirtti.

“Çok sayida farkli pozisyonlarda çalisma arkadasi ariyoruz”

Firmanin macerasina 1963 yilinda küçük bir bakkal dükkâni ile basladigini vurgulayan Sarel, sunlari söyledi: “Bugün 49 sube olarak yolculugumuza devam ediyoruz. Bu durum bize sadece satis degil üretim alaninda da kendimizi gelistirme firsati vermis olup bugün; ekmek, yufka, meze üretiminden, kasap, balik gibi soguk ürünler, sarküteri, reyon, kasa, meyve sebze, tatli çerez bölümlerimizde ve depolama, lojistik kanalinda gerekli tüm pozisyonlar için çalisma arkadaslari aramaktayiz.”

Marketin, çalisanlarinin iyi gününde kötü gününde yaninda oldugunu, personelini maddi ve manevi olarak desteklemek için çesitli sosyal imkanlar sunduguna dikkat çeken Sarel, “Çalisanlarimiz kanuni ve genel haklarini alarak çesitli etkinliklere de katilabilmektedirler. Firmamizda is basi yapan personel ilk olarak Özhan Akademi’de oryantasyon ve isbasi egitimi almakta ve egitim sonrasinda ilk is gününde belirlenen partner esliginde görevine baslamaktadir. Özhan Akademi tüm çalisanlarin kisisel ve mesleki gelisimleri için hazirladigi gelisim programlari ve iç-dis egitimlerle çalisanlarinin farkindaligini arttirarak mesleklerinde basarili olmalari için çalismalar yürütmekteyiz" diye konustu.

Bir perakende satis sirketi olarak önceliklerinin, müsterilerin kaliteli ve taze ürün taleplerini karsilamak oldugunu dile getiren Sarel, “Bunu saglarken çalisan arkadaslarimizdan da empati ve hosgörü odakli bir hizmet, degisen ve güncellenen süreçlere adaptasyon ve kisisel gelisimleri konusunda bireysel istekleri ile harmanlanan uzun vadeli bir is hayatini benimsemelerini beklemekteyiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile