Özkan Alp'e Ihlamurkent Mahallesi'nde Yogun Ilgi

Özkan Alp'e Ihlamurkent Mahallesi'nde Yogun Ilgi

Cumhur Ittifaki Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp Ihlamurkent Mahallesi Seçim Irtibat Ofisinin açilisi sonrasi, mahallede esnaf, muhtarlik ve hane ziyaretleri gerçeklestirdi.

Cumhur Ittifaki’nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, her gün birçok farkli mahallede ve merkezde vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Odunpazari’nda sokak sokak, mahalle mahalle seçim çalismalarina tüm hiziyla devam eden Alp, Odunpazarlilarin yogun katilimi ile gerçeklesen açilis sonrasi hiz kesmeden ziyaretlerine devam etti. Ihlamurkent pazarinda, pazarci esnafi ile bulusan Özkan Alp burada mahalle sakinleri ve esnafin yogun ilgisi ile karsilasti.

Seçimlere bir ay kaldigini ifade eden Özkan Alp, “Tüm mahallelerimizde vatandaslarimizla bir araya gelmeye çalisiyoruz. Onlarin dertlerini, sikintilarini dinleyerek 31 Mart’tan sonra çözümün bizde oldugunu anlatiyoruz. Çözülmeyecek hiçbir sorun yok. Sadece çok çalismak gerekiyor. Biz bir olursak hep birlikte Odunpazari için güzel isler ve çalismalar yapacagiz. Daha önce de söyledim yine tekrarliyorum. Odunpazari’nin 85 mahallesine ayni hizmeti, esit hizmeti saglamak için çalisacagiz. Bugün degerli Ihlamurkent Mahalle sakinlerimiz, muhtariyla, esnafiyla, genciyle bizleri çok mutlu etti. Bize olan desteklerini gönülden hissediyoruz ve onlarin destegiyle 31 Mart aksami ipi gögüsleyen Cumhur Ittifaki olacak, ben degil biz olacagiz” seklinde konustu.

Özkan Alp pazar esnafi ile bulustuktan sonra Nilüfer Caddesi esnaflarini da ziyaret etti. Özkan Alp’e ziyaretleri sirasinda Belediye Meclis Üyesi Adaylari Mehmet Kepez ve Baris Toprak da eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile