Özkan'dan Yangin Sonrasi Vatandaslara Dikkatli Olma Çagrisi

Özkan'dan Yangin Sonrasi Vatandaslara Dikkatli Olma Çagrisi

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, geçtigimiz günlerde Karacabey Yeniköy yolu üzeri Taslik mevkiinde, tarim arazileri ve meyve bahçelerinin yani basinda çikan ve kisa sürede kontrol altina alinan yanginla ilgili vatandaslari daha dikkatli olmalari hususunda uyardi.

Geçtigimiz günlerde, Karacabey Yeniköy yolu üzeri Taslik mevkiinde çikan yangin ilçede korkulu anlarin yasanmasina sebep olmustu. Tarim arazileri ve meyve bahçelerinin yani basinda baslayan yangin, ekipler tarafindan kisa sürede kontrol altina alindi. Yangin sirasinda Belediye Baskani Ali Özkan da söndürme çalismalarina katilmis ve ekiplerden bilgi almisti. Konuyla ilgili açiklama yapan Ali Özkan, vatandaslara daha dikkatli olmasi gerektigi yönünde çagrida bulundu.

Baskan Özkan sözlerine söyle devam etti: “Bildiginiz gibi güzel Türkiye’mizde birçok bölgemizde yangin felaketleri sonucu ciddi can kayiplari ve mal kayiplari yasandi. Yasamini yitirenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralilara da acil sifalar diliyorum. Ben buradan bir kez daha Karacabeyli hemserilerime sesleniyorum: Lütfen dikkatli olalim, sigara izmaritlerini söndürmeden çevremize atmayalim. Gelisi güzel ates yakmayalim, cam parçalarini dogada birakmayalim, sonra telafisi mümkün olmayan hasarlarla karsilasmayalim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile