Özkent Akbilek Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulu Öğrencileri’nden Bayan Akgül’e Ziyaret

Özkent Akbilek Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulu Öğrencileri’nden Bayan Akgül’e Ziyaret

Mamak Özkent Akbilek Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün eşi Zeliha Akgül’ü Mamak Dayanışma Merkezi’nde ziyaret etti.


Okul müdür yardımcısı Salih Yeşiloğlu, müzik ve rehber öğretmenleri ile ziyarete gelen öğrenciler, Mamak Kültür Merkezi nikâh salonu’nda okulda öğrendikleri şarkıları seslendirdi. Öğrenciler kendi yapmış oldukları el emeği ürünleri de sergilediler. Fiziksel engelin kendileri için problem olmadığını kaydeden Yeşiloğlu, çocukların öğrenmeye çok hevesli olduklarını belirterek, onlara destek olunduğunda inanılmaz güzel şeyler üretebiliyorlar. Mamak Belediye Başkanımıza ve değerli eşlerine bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Yeşiloğlu, zihinsel engelli çocuklarda farkındalık yaratmak için yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında Akgül’e bilgi verdi. Çocukların en büyük ihtiyaçlarının sevgi, güleryüz ve tatlı dil olduğunu belirten Zeliha Akgül de, “Eğitim ailede başlar. Hepiniz zoru başarıyorsunuz. Daha fazla emek sarf ediyor, daha fazla zaman harcıyorsunuz. Çocuklarımızın başta aileleri olmak üzere emek veren siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile