Özlü 'Aziziye'ye 800 Yatakli Yeni Hastane'

Özlü 'Aziziye'ye 800 Yatakli Yeni Hastane'

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Kiremitocagi ve Aziziye Mahallesi’ndeki vatandaslarla bir araya geldigi toplantilarda Aziziye Mahallesi’ne 800 yatakli yeni hastane, 120 yatakli özel bir hastane ve alisveris merkezi kazandiracaklarini söyledi.

Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, 31 Mart seçimleri öncesinde vatandaslarla toplantilar düzenleyerek, önümüzdeki dönem için planladigi projeleri anlatmaya devam ediyor. Kiremitocagi Mahallesi’ndeki bir dernek binasinda ve Aziziye Mahallesi’nde kurulan çadirda seçmenlerle bulusan Özlü, “Türkiye Yüzyilinda Düzce Için 100 Proje” kitabinda da yer alan ve bu mahallelerde yapilmasi planlanan projeleri anlatti.

“20 dönümlük alan spor merkezi olacak”

Kiremitocagi Mahallesi’ndeki dernek binasinda bir araya geldigi vatandaslara açiklamalarda bulunan Özlü, “Sehir merkezinde gençlerimizin spor yapabilecekleri, ter dökebilecekleri, oyun oynayabilecekleri güzel bir mekan olusturuyoruz. Toplami yaklasik 20 dönümdür. Içerisinde spor salonu, bir Nurettin Zafer Stadi benzeri amatör spor kulüpleri stadi, parklar, gençlik merkezi gibi yapilar var. Parklari biz yapacagiz. Ama spor kampüsünün diger bütün unsurlarini Gençlik ve Spor Bakanligi yapacak, Spot Toto Genel Müdürlügü bütçesinden karsilanacak. Yaklasik 400 milyon liralik bir yatirim. Yaninda Gençlik Merkezi bulunan, metruk görünen bu arazi tertemiz bir park, bir bahçe, bir spor merkezi olacak” dedi.



Saglikta önemli yatirimlar

Aziziye Mahallesi’nde kurulan çadirda halka bir araya gelen Özlü, “Buradaki hastanesinin insaati 2015 yilinda ben milletvekili oldugumda yarimdi ve açilamamisti. O tarihte bir milletvekili olarak hastane insaatini üstlenen müteahhidi buldum ve insaati bitirme sözü aldim. O hastane benim baskilarim sonucu bitti. Hastanenin tasinmasi konusunda bir engel ile karsilastik. Onlarin da üstesinden geldik. Bu hastanenin yapilmasinda ve açilmasinda çok önemli katkim vardir” ifadelerinde bulundu.

Hastanenin önünde bulunan 34 dönümlük fidanlik arazisinin, Orman Bakanligi ile sürdürülen 3 yillik görüsmeler sonucu Saglik Kampusu yapmak üzere Saglik Bakanligi’na tahsisini sagladiklarini ifade eden Özlü, “Bu araziye temelinde deprem izolatörleri olan 6 katli ve 800 yatakli bir hastane planladik. Seçimlerden önce Düzce’ye gelmesi için Saglik Bakanimizi da davet ettik. Buraya bir büyük hastane yapacagiz. 365 yatakli mevcut hastanemiz ile birlikte toplam bin 165 yatakli bir hastanemiz olacak. Devlet hastanemizin statüsünü de degistirecegiz, Düzce Egitim ve Arastirma Hastanesi olacak. Hastanemize daha çok doktor, daha çok doçent ve profesör olacak. Eski Devlet Hastanemizin oldugu yaklasik 16 dönümlük bir arazimiz daha var. Onun için de bir yatirimci ile görüsüyoruz. Orasi için güzel bir proje hazirladi. Insallah zemininde alisveris merkezi olan 120 odali bir özel hastane olacak. Siradan degil, Türkiye’de örnekleri olan bir özel hastane olacak. Görüsmelerini yapiyoruz, insallah olumlu sonuçlanacak” ifadelerini kullandi.

Düzce’nin en büyük ortaokulu olan 48 sinifli Kasim Aktas Ortaokulu’nu da bu mahalleye insa ettiklerini anlatan Özlü, yatirimlarin devam etmesi için vatandaslardan destek istedi.

“Türkiye’nin en gelismis 10 sehri arasina sokmaya kararliyiz”

Özlü, konusmasina söyle devam etti; “Bu sehri Türkiye’nin en gelismis 10 sehri arasina sokmaya kararliyiz, bunun için çalisiyoruz. Muhalefet partilerinin hepsini toplayin bir AK Parti etmez. Ben Düzce’yi önümüzdeki yillara tasiyacak 100 proje yazdim. Bunlari bir kitapta topladim ve sizlere dagitiyoruz. Onlar 10 proje yazamazlar. Gelecekler size, ellerinde ne bir kitap, ne bir defter vardir. Onlar konusur, biz yapariz. Bizim farkimiz bu.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile