Özverili Çalismalari Taktir Ediliyor

Özverili Çalismalari Taktir Ediliyor

Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügünde ayin personelleri belli oldu. Özlem Ilmaz, Idris Albayrak, Muharrem Kidik, Kadriye Korkmaz ve Emre Akbal ayin personelleri seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügü personelinin moral ve motivasyonunu yüksek seviyede tutmak, personeli daha özverili çalismaya tesvik etmek amaciyla Il Müdürü Isa Yazici tarafindan baslatilan uygulamayla ayin basarili personelleri belirlendi. Komisyon tarafindan yapilan degerlendirmede Necla Pekolcay Yurdu yurt yönetim memuru görevi yapan Özlem Ilmaz, Necla Pekolcay Yurdunda güvenlik görevi olan Idris Albayrak, Raziye Begüm Sultan Yurdunda iklimlendirme görevi yapan Muharrem Kidik, Mahpeyker Sultan Yurdunda görev yapan Kadriye Korkmaz ve Spor Uzmani olarak görev yapan Emre Akbal ayin en basarili personelleri seçildi.

Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, "Biz her ay ayin personeli olarak basarili arkadaslarimizi seçiyoruz. Onlari seçmemizin sebebi göstermis olduklari üstün gayret ve islerindeki özveridir. Biz de bundan dolayi arkadaslarimizi ayin personelleri seçtik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile