Ozzy Osbourne konserinde ne oldu?

30 Eylül'de Ozzy Osbourne Türk seyircisiyle buluştu.Osbourne heavy metal severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Onlarca klasikleşmiş şarkının altında imzası bulunan Osbourne, yıllardır beklenen buluşmayı gerçekleştirdi.

30 Eylül'de Ozzy Osbourne Türk seyircisiyle buluştu.Osbourne heavy metal severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Onlarca klasikleşmiş şarkının altında imzası bulunan Osbourne, yıllardır beklenen buluşmayı gerçekleştirdi. Konser öncesinde kimileri için reality show The Osbournes'un fedakâr babası Ozzy Osbourne; kimileri içinse Black Sabbath'ın vahşi vokalistiydi.

Osbourne; yıpranmış görüntüsüne rağmen genç müzisyenlere taş çıkartacak bir performans sergiledi. Turkcell Kuruçeşme Arena'da metal dede kadar Gus G'nin gitar soloları da ilgi gördü.

Ozzy, konseri “Bark At The Moon” ile açtı.  27 konserlik Scream dünya turnesinin 25. konserini veren metal efsanesi, kendisini görüntüleyen foto muhabirlerine zor anlar yaşattı. Çılgınlıklarıyla ünlü sanatçı, üçüncü şarkısında foto muhabirlerinin üzerine köpük sıktı. Konserin ilerleyen bölümünde de sık sık köpük makinesini eline alıp sahne önündeki seyircileri hedef aldı.

Ancak Ozzy Osbourne'un geçmişteki sahne performansları göz önüne alındığında, bu hareketleri onun sahne şovunun içindeydi.

10 bini aşkın müzikseverin izlediği konsere Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan gibi farklı ülkelerden pek çok kişi katıldı.

Mr Crowley, Shot In The Dark, Iron Man, Let Me Hear You Scream gibi şarkıların yanı sıra Fairies Wear Boots, Paranoid gibi Black Sabbath klasiklerini de seslendirdi.

Defalarca iltifat ettiği İstanbul'dan ayrılırken Mama I’m Comin’ Home, Crazy Train, Paranoid ve Flying High Again ile final yaptı.

 

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile